Onzekerheid, wie kent het niet? Iedereen is wel eens een beetje onzeker. Maar wat als het je in z’n greep heeft? Wat als je bijna overal onzeker over bent? “Doe ik dit wel goed?” Wat als jouw moeder door onzekerheid wordt geregeerd? Dan ga je er samen voor en breng je jouw haar verder met een goedbedoeld duwtje in de rug. Wij zijn trots op Serena, dat ze het aangedurfd heeft om naar de kapper te gaan!

Hoi lieve lezers van de Beauty Bank,

Hier mijn verhaal hoe ik een stukje zelfvertrouwen terug gekregen heb door middel van een fijn kappersbezoek. Mijn dochter is bekend met de BeautyBank en raadde mij het enorm aan om ook deze ervaring mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan. ik meldde me aan.

Ergens vond ik het super spannend maar tegelijkertijd was ik ook erg enthousiast. Het was inmiddels al jaren geleden dat ik naar de kapper was geweest. Na een poosje kreeg ik contact met Elsa voor een intakegesprek. Ik vond het gesprek heel spannend en ik was dan ook erg zenuwachtig maar Elsa stelde me gerust en stukje bij beetje werd mijn verhaal duidelijk. Elsa ging op onderzoek uit en al vrij snel kregen wij een bevestiging. We mochten een afspraak inplannen bij de kapper! 🎉

Mijn dochter ging mee voor ondersteuning

Wij gingen naar Kapsalon Hair & Looks locatie Breda Hoge Vucht. Mijn dochter ging samen met mij naar deze afspraak. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen door Stephanie. Zij luisterde naar mijn wensen en gaf mij advies wat haalbaar was en ook dingen die zij afraadde. Dit was enorm fijn. Al snel waren we eruit. Highlights in de kleur mahonie rood! Ondertussen veel gebabbeld met Stephanie over van alles en nog wat onder het genot van een Latte Macchiato. Lekker een haarmaskertje in mijn haren en uiteindelijk nog mooi in model geföhnd. Het eindresultaat mocht er dan ook wezen! 😍 Een andere ik, het was even wennen na zo een lange tijd, maar iedereen in de salon vond de kleur prachtig.

Ik ging stralend en met een fijn gevoel de deur uit. De kapster is nu ook mijn favoriete kapster mocht er in de toekomst een nieuwe afspraak komen zal dat zeker bij Stephanie zijn!

Ik ben heerlijk verwend en mijn haren zitten weer prachtig. Dankzij de BeautyBank en Kapsalon Hair & Looks Hoge Vucht. Ik ben enorm blij met deze kans en ik waardeer het enorm.

Liefs Serena

Lees ook...

Popular Articles...