Karin's spiegel, Nieuws, Persberichten, perspectief

5 jaar BeautyBank

Een bijzonder jaar kunnen we wel zeggen. Het jaar waarin gezondheid ineens voor iedereen, arm en rijk, niet meer vanzelfsprekend is. Een jaar waarin we wereldwijd, allemaal samen, niemand uitgezonderd, terecht zijn gekomen in een situatie waarin we onszelf en ons samen opnieuw moeten vinden en uitvinden. Een periode die naast veel verdriet ook veel bewustwording en mooie verbindingen tot stand brengt door te blijven denken in het positieve, in vooruitgang en samen vooruit in liefde met aandacht voor elkaar

De week van onze Beauty-professionals

Zonder onze Beauty-professionals is er geen BeautyBank daarom laten we in de aanloop naar ons 5 jarig bestaan op 15 Juni 2020 een aantal van onze beauty-professionals, die zich inzetten voor de BeautyBank, hun eigen verhaal vertellen. Wat heeft de afgelopen periode met ze gedaan, hoe gaat het met ze, waarom zetten zij zich in voor de BeautyBank, wat hebben zij de afgelopen maanden gemist, welke momenten waren hartverwarmend tussen de lock-down en het moment dat zij hun passie weer mochten gaan uitoefenen, en waar kijken zij als professional het meest naar uit de komende periode…

Dat bedenk je toch niet

Wie had in Januari dit jaar kunnen bedenken dat we in Nederland massaal blij zouden zijn dat we weer naar de kapper of andere beautyspecialist mogen, niet eerder was het belang van uiterlijke verzorging zoveel besproken als afgelopen weken, wie had kunnen bedenken dat zelfs de ministerraad zich over het bezoek aan kappers, schoonheidsspecialistes en andere professionals in de persoonlijke verzorging zou buigen en zich zou laten adviseren door tal van experts. Is het besef dat uiterlijke verzorging een eerste levensbehoefte is nu daadwerkelijk doorgedrongen of wordt dit alweer snel vanzelfsprekend?

Steun vanuit eigen ervaring

Nu iedereen heeft kunnen ervaren wat het is als je niet naar de kapper mag, je huid niet kunt laten behandelen, je voeten of nagels niet kon laten verzorgen, de roep om toegang tot uiterlijke verzorging heeft massaal geklonken in de lock-down. Nu doen wij de oproep want dat we weer mogen is nog steeds voor een grote groep mensen verre van normaal en voor die mensen zetten wij ons in.

Samen , elkaar steunen, er voor elkaar zijn en je inzetten voor mensen die dit het hardst nodig hebben is voor de professionals die zijn aangesloten bij de BeautyBank al jaren het normaal, wij hebben de bevestiging dat zij zich willen blijven inzetten Daarom blijft de BeautyBank zich inzetten de verbinding te maken zodat meer mensen kunnen stralen.

Liefs voor jou

Lees ook...

Popular Articles...