Jemig, het leek wel herfst de afgelopen week in Nederland. Wat een rot weer zeg. De regen is weer terug van weggeweest, niet alleen ons humeur vindt dit allesbehalve leuk, ook ons kapsel heeft hier vaak onder te lijden.

Je kent het wel, met een gestylde coupe, vers in de kleren, ga je de deur uit. Je hebt nog geen 30 meter gelopen en dan.. regen, regen, regen. Binnen enkele minuten zie je eruit als een verzopen kat en met name je haar!

Hoe houden we nou dat kroezige en pluizige haar het beste in toom in de regen.

Tips bij pluizig haar door de regen:

  • Je haar zo strak mogelijk opsteken, een nonchalante of losse knot zal meer pluizen als hier regen op komt. Een wat strakkere versie kan hier beter tegen.
  • Niet met vers gewassen haren de deur uit gaan als het regent want gewassen haar kroest makkelijker dan iets vetter haar.
  • Het dragen van een hoedje of trendy pet. Zorg dat je je losse lokken goed inspuit met haarlak voordat je naar buiten gaat. Zo blijft je losse coupe langer mooi.
  • Ook een haarband of sjaal werkt goed tegen een verregend kapsel. Maak een rommelige staart of knot en schuif je haarband losjes over je hoofd daarmee kun je pluizend haar strak trekken.

Je kunt natuurlijk ook gewoon voor het wet-look kapsel gaan ;-). Lekker makkelijk, en nat van de regen is het toch al. En laten we eerlijk zijn, als je van binnen straalt als de zon, zal je dit van buiten ook uitstralen. Kom maar door met die regennn!!!

https://www.beautybank.nl
mireille@beautybank.nl

Lees ook...

Popular Articles...