Iedereen verdient het te stralen.Veel van de cliënten die zich aanmelden bij de BeautyBank benoemen hetzelfde; ze hebben lang geaarzeld omdat zij zichzelf het niet waard vonden. Kom op, hoe vaak gaan we het nog zeggen, iedereen is het waard.

Van rups naar vlinder!

Ruim een jaar geleden heeft een vriendin mij getipt over de BeautyBank en heeft ook aangespoord mijzelf op te geven! In het begin had ik zoiets van ik verdien dit niet er zijn veel meer mensen die het harder verdienen, ik ben het niet waard dacht ik toen.

Op dat moment zat ik heel diep in een depressie en was al heel lang aan het wachten op hulp, werd van kastje naar de muur gestuurd en mijn begeleiding zag op een dag dat het echt niet meer ging en heeft toen de huisarts ingeschakeld, zij heeft toen mijn situatie op spoed gezet en kan daardoor zeggen dat ik nu eindelijk mijn trauma’s verwerken die ik al 40 jaar met mij mee draag. 

Geef eerlijk toe wat is het zwaar om dit allemaal te moeten verwerken vooral de EMDR is zwaar maar ik merk wel dat het werkt en dat ik nu kan werken aan mezelf niet alleen van binnen maar dankzij de BeautyBank ook van buiten.

Door de trauma’s die ik heb gehad heb ik iets gedaan waar ik nu zo’n spijt van heb en had dat gewoon weg gestopt maar door de trauma therapie is dat weer naar boven gekomen en wat heb ik een spijt hiervan maar ja gedane zaken kun je niet omdraaien. Ben nu volop bezig om mijn “fout” te herstellen maar helaas gaat dat niet zo snel als ik zou willen maar komt wel. Al na een paar sessies merkte ik echt dat ik mij een ander mens ging voelen en dat ik veel positiever aan het worden ben, kan genieten van kleine dingen wat heerlijk is om te hebben. En straks als ik ook van buiten kan zijn wie ik wil zijn dan is het plaatje echt compleet. Ik merk mensen kijken je aan of je zielig ben of dat je je aanstelt, maar dat ben en doe ik niet ik ben een sterke vrouw die van het leven wil genieten. Ja het is nu zwaar maar merk iedere dag een klein beetje dat ik sterker en sterker wordt en kan niet wachten tot het zover is dat ik alles achter me kan laten, Ik werk er hard voor en daarom komt deze dag echt geroepen!! 

Al na een paar sessies merkte ik echt dat ik mij een ander mens ging voelen

Ik had echt niet verwacht dat ik deze dag zou krijgen echter toen ik het intake gesprek had en ik hoorde dat ik gewoon een mooi kapsel ging krijgen vloeide de tranen rijkelijk over me wangen wat ben ik blij. En nu wordt deze rups de mooie vlinder die ze altijd had willen zijn. Eindelijk was het dan zover, de dag van de make over wat heb ik hier naar uit gekeken. Voelde me net een klein kind dat weet dat ze morgen jarig is en benieuwd is naar haar feestje of de cadeautjes!!
Wat zal de dag me brengen ..Hoe zal ik eruit gaan zien? Met wel wat ideeën in me hoofd maar of dat werkelijk gaat lukken? dat weet ik straks pas!
We zijn op tijd vertrokken dat ik zeker op tijd zou zijn omdat je nooit weet wat verkeer je brengt, mijn man gaat weg het wordt voor hem en iedereen om mij heen een grote verassing, maar de grootste verrassing zal voor mij zelf zijn ik vertrouw beauty-professional Mariëtte die ik na mijn “wensen” helemaal overgeef aan haar.

Hoe zal het worden? Straks zal ik het weten!!!

Iets te vroeg kwamen we aan maar het was gelukkig heel mooi weer en konden lekker buiten in het zonnetje zitten wachten tot Mariëtte zover was. De spanning begon aardig op te lopen wat heb ik uitgekeken naar deze dag.

Dit ben ik

Bij binnenkomst kreeg ik eerst een lekker kopje thee en was het even tijd voor een babbeltje over wat ik in gedachte had maar wat ik in gedachte had is het totaal niet geworden en ben om eerlijk te zijn blij toe want het resultaat van de dag is in 1 woord dit ben IK!!!! En zo blijf ik!

Had paar foto’s bij van kapsels die ik graag zou willen oa mijn trouwkapsel, het was bij Mariëtte gelijk duidelijk dat ik terug zou gaan naar de kleur van die dag. De dag waar ik mezelf zo ontzettend mooi vond en het gevoel had ja ik mag er zijn!!
Daar mee is Mariëtte mee aan de slag gegaan en wauw wauw wauw het had er niet mooier uit kunnen zien. 

Kreeg ook veel tips mee over hoe ik dagelijks met een klein beetje make up mijn ogen kan laten knallen en met zo’n weinig iets kan je dit al doe. Het ene oog deed Mariëtte het voor en andere oog mocht ik zelf oefenen en je zag bijna geen verschil ik had iets teveel van de donkere kleur gebruikt maar niets kan beter helpen met een wattenstaafje of watten schijfje en na een klein half uurtje kon de verf er uit en toen was het echt magie wat Mariëtte gedaan heeft, omdat ik me haar niet korter wilde hebben heeft ze alleen de puntjes geknipt en haar eerlijke mening gegeven dat deze lengte met mijn dikke en vele haar dit een lengte is waar ik nog veel mee kan doen! Dus dat staat vast ik ga het niet meer zo lang laten groeien als ik in gedachte had maar misschien paar cm erbij wel en zal de tijd leren.

Na een lange zware dag was het de tijd van mooie foto’s maken zodat ik iedereen deze kan laten zien en wat een geweldige reacties heb ik gekregen echtwaar geweldig stuk voor stuk en kan nog altijd niet bevatten dat het zo mooi is geworden!Nu zelf oefenen met de dagelijkse make up tips want dat kleine beetje zorgt er wel voor dat ik een stuk fijner voel.

Een enorme duw in de goede richting

Ik kwam binnen als een onzeker iemand die niet goed wist hoe ze door deze periode door moest komen maar ik ging naar buiten als een zelfverzekerde vrouw die straalt en het leven met positiviteit tegemoet gaat. Ik heb een ENORME duw gekregen in de goede richting en dankzij de BeautyBank en Mariëtte heb ik zo’n boost gekregen dat ik door kan gaan niet met alle onzekerheden maar met heel veel positiviteit het leven door wil gaan!!

Daarom sluit ik mijn ervaring af met mijn levensmotto

Believe in yourself and never give up

Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! 

Ik heb heel hard gevochten maar nu sta ik op het punt en daar past dit stukje van een lied heel goed bij dat ik positief kijkt naar de toekomst en dat er vele mooie dingen op mijn pad komen!

“Vaarwel verleden, ik ga de toekomst in! Het leed is geleden, dit is een nieuw begin. Ik kijk niet om naar wat er achter staat. Vaarwel verleden ik WEET dat het in de toekomst beter gaat!

Beautyprofessional Mariette vertelt

Ik leerde Karin kennen als een prachtige vrolijke vrouw, die ontzettend veel heeft meegemaakt.

Omdat ze veel pijn had is het voor haar heel wat om zo lang in de stoel te zitten. We hebben haar haren een klein beetje geknipt omdat ze weer verlangt naar lang haar. En een prachtige koper rode kleur erin gedaan. Dat staat goed bij haar huid. 

We hebben het ook over make-up gehad, En Karin gaf aan dat ze dat wel had maar niet zo goed wist hoe ze dat moest gebruiken. 

Daar zijn we ook mee aan de slag gegaan. Ik heb het voorgedaan en Karin deed het na, zodat ze thuis dat ook kan gaan doen. En zie wat een krachtige uitstraling geeft dat!!

Lieve Karin, Ik vond het een voorrecht om jouw haren en make-up te mogen doen. En ik hoop dat je nog lang mag nagenieten van deze middag.

Hairsalon Mariëtte https://www.haarsalonmariette.nl

Lees ook...

Popular Articles...