Je wil graag werken, zelfstandig zijn, op je eigen benen staan en dan wordt je aangereden. Dan komt daarbij ook de zorg voor je kinderen die moeite hebben met de impact van de corona maatregelen. Iedere keer weer horen en lezen we de verhalen en dan zijn we ons er steeds weer van bewust, het kan ons allemaal overkomen.

Janine wil aan de slag maar tegenslag houdt haar tegen

Ik ben twee jaar geleden aangereden, precies toen ik de week erna zou beginnen met werken bij een callcenter. gevolg een zenuwontsteking in mijn been waardoor ik elke drie maanden een injectie moet halen bij de pijnpoli.

De impact van coronamaatregelen op kids en ontbrekende hulp

Ik heb twee zoons en de oudste is in corona tijd depressief geworden en heeft een aantal maanden door de week op een woongroep gewoond daar werd hij alleen maar depressiever en vreemder. Uiteindelijk zit mijn zoon van 13 jaar inmiddels ruim zeven maanden thuis zonder school of dagbesteding daar ben ik erg druk mee.

Ik wil aan de slag. Na mijn niet zelf gekozen afwezig door de effecten van de aanrijding en de zorg voor mijn kinderen wil ik, als mijn jongste zoontje in september naar de basisschool gaat graag weer werken. Ik moet naar buiten en mij weer ontwikkelen. Wat goed is voor mij en voor mijn zonen. De aanmelding bij de BeautyBank was daarin een fijne stap in de richting.

Karin van de BeautyBank heeft mij verbonden met beauty professional Marianne, een lieve vrouw. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat ik met mijn nieuwe uiterlijk kan gaan solliciteren als receptioniste.

Ik ga er voor

Janine 

Met dank aan Marianne Hemmers van Look Hair

Banner Image by Freepik

Lees ook...

Popular Articles...