De BeautyBank wil graag aanzetten. Maar wat bedoelen we daar mee? Het is vaak zo makkelijk gezegd dat we iedere dag dat we wakker worden weer nieuwe kansen hebben, een nieuwe start kunnen maken. Maar doe dat maar eens. Waar haal je de motivatie en energie elke keer weer vandaan? Als je graag die doorstart wil maken, als alles tegen zit en de batterij leeg is, dan is die persoonlijke aandacht van een kapper net die boost dat het daadwerkelijk lukt en je aangezet wordt.

Hallo, ik ben een alleenstaande moeder met twee kinderen, een kind van twaalf en een baby

Een aantal maanden geleden kwam ik terecht op een Facebook groep genaamd minima zwangerschapsbox en daar las ik ergens een oproep van de BeautyBank. Aangezien ik net een mooie maar tegelijkertijd ook heftige tijd had doorgemaakt en er nog steeds midden in zat, heb ik mezelf op gegeven…

Ik was net uit elkaar en net bevallen.. Vlak daarna verhuisd.. Dus een hoop drukte..

Een paar weken terug belde een verbinder van de BeautyBank mij op voor een intakegesprek. Na de voorwaarden-mail beantwoord te hebben liet ze mij weten dat ik contact mocht opnemen met de beauty-professional voor een beauty en haar verwen dag. Wat een lieve vrouw is dit.. De professional waar ik naar toe mocht was vlakbij waar ik woon, dit betrof Kapsalon Look Hair in Lemelerveld. Ik kon het bijna niet geloven. Want ik had het meer ingevuld met het idee, wie niet waagt wie niet wint. Na het gesprek met Karin kreeg ik het nummer van de eigenaresse, net als Karin een mens met een hart van goud, super lief en spontaan. 

Warm onthaal van een fantastische vakvrouw

Elf november was het dan zo ver. Ik werd ontvangen met een lekker kop warme cappuccino en een chocolaatje erbij en heb kennis gemaakt met degene die me ging kleuren knippen etc. Deze  jonge vrouw, Stella verstaat haar vak zeer goed. Ik merkte al snel dat zij echt passie en liefde heeft voor haar vak

Ook de ontmoeting met Marian vond ik heel erg warm en leuk, ondanks de mondkapjes..

Ze hebben mijn haar een stukje korter geknipt, in lagen zodat er meer volume zou ontstaan, zodat ik er de eerste periode ook geen omkijken meer naar zou hebben. De highlights in mijn  haar zijn extra opgelicht met een asachtige blond tint afgewisseld met een matte as bruin tint die overeenkomt met mijn eigen haarkleur.

Ik ben heel erg blij met het resultaat en ook met het gegeven dat ik deze mensen heb mogen leren kennen via deze weg, op een moment dat ik het echt ook heel goed kon gebruiken, qua looks en zeker in mijn situatie van het moment waarbij mijn doel om voor mijn kinderen, dierbaren en mezelf de wereld weer stralend tegemoet te treden en een nieuw begin te maken. 

Mijn dank is zeer groot voor de behandeling maar ook voor het hartverwarmende gebaar dat hier achter zit. We hebben het hier over 2 engelen op aarde. Lieve Karin en lieve Marian.. En ook de rest van het team van Look Hair. Heel erg bedankt voel me verwend en heel erg blij met het resultaat en alles eromheen

Kapster Stella, ‘alleblij’

Ik vond het een eer om haar haar zo mooi te maken. Een lieve vrouw met veel verhalen die zo ontzettend veel heeft meegemaakt. Het is mooi iemand zo blij de deur uit te zien gaan met een mooie frisse kleur & coupe en nog mooier, om iemand zo’n cadeau te kunnen geven. ??

Lees ook...

Popular Articles...