Nadat Anica voor een behandeling bij een van onze beautyprofessionals werd uitgekozen, was zij heel blij maar ook erg nieuwsgierig. Wat vinden wij het leuk, om haar ervaringen te lezen! Zij vond het wel een spannend avontuur, lees haar verhaal hieronder. Veel leesplezier!

Het telefoontje

Op een vrijdagochtend had ik een gemiste oproep van een onbekend nummer. Na even twijfelen toch besloten om terug te bellen en aan de andere kant nam Karin van de BeautyBank de telefoon op. In het begin was het even onduidelijk wie ze was, maar uiteindelijk viel het kwartje. Na afgesproken te hebben dat ze me een aantal minuten later terug zou bellen, was ik wel erg benieuwd waar het gesprek naar toe zou leiden.

Seconden leken minuten en de minuten leken uren, maar toen ging de telefoon weer en volgde er een heel fijn gesprek over hoe ik eigenlijk in mijn situatie ben beland en wat ik graag zou willen. Karin was erg open naar mij toe wat ik heel fijn vond.

Wat?! Ik mocht naar de hairdresser van het jaar!

Na de mail met voorwaarden en het akkoord daarop, kreeg ik de gegevens van de kapsalon… en niet zomaar een kapsalon, want ik mocht naar Avanti.  

De kapsalon die meervoudig winnaar hairdresser van het jaar en ook winnaar van Coiffure Award was geworden.

Toen ik de naam door had gekregen, ben ik gaan googlen en ook op social media gaan kijken naar wat voor mooie kapsels Arjan allemaal maakt. En wat bleek: hij had zelfs modellen op zijn stoel gehad! Ik vond het best wel eng, maar ik had er het volste vertrouwen in en mijn gedachten waren dan ook van: ik laat me verrassen, hij heeft zoveel prijzen gewonnen. 

Hij weet vast precies wat mijn haar wel of niet kan hebben. 

Nieuwe kleur en een goed advies

In het begin moest ik heel erg wennen aan de kleur, omdat mij een donkere tint namelijk altijd werd afgeraden, maar ik vertrouwde blindelings op zijn oordeel. 

Voor de eerste keer, dat ik wegga bij de kapper, had ik het gevoel alsof het kapsel plus kleur echt bij mij paste. 

Een diepere wens had ik al een lange tijd en vroeg hem of met mijn haardikte extensions mogelijk zijn en als mij dat ooit financieel zou lukken, ik dat graag zou willen. Zijn advies was om het niet te doen, maar beter zou zijn de komende tijd flink te sparen voor een mooi haarstuk, die je met bijzondere gelegenheden in je haar kan doen. Nadat ik dit antwoord kreeg, ging ik met een tevreden en dankbaar gevoel met een extra cadeau naar huis.


Anica 


Lees ook...

Popular Articles...