Zaterdag 5 november was het zo ver! Het team van de BeautyBank was aanwezig op de Startersdag van de Kamer van Koophandel in de Jaarbeurs te Utrecht. De BeautyBank kreeg deze geweldige kans om zichzelf op deze dag te mogen presenteren. Het communicatie-team van de BeautyBank was aanwezig, aangevuld met Rodney en Ronald, onze fotografen voor deze dag. Ook een aantal van onze beautypartners was aanwezig: Cynthia als styliste, Marianne als visagiste en Prisicilla als kapster. Het doel van de BeautyBank was mensen de gelegenheid te bieden een professionele profielfoto te laten maken voor gebruik op bijvoorbeeld social media,  eigen website etc. Voorafgaand aan het fotomoment konden zij, indien gewenst, terecht bij ons team van beautypartners voor advies en/of een kleine behandeling. Tevens bestond de mogelijkheid om een bedrag te doneren aan de BeautyBank.

 

Na toch wel een onrustig nachtje voor vele van onze teamleden ging al vroeg de wekker.  Een dosis gezonde spanning voelde we stuk voor stuk wel. Het was behoorlijk mistig onderweg. Om half acht kwamen onze eerste teamleden binnen en ongeveer een uur later was het gehele team aanwezig. Karin voelde direct kippenvel toen ze het team toesprak: “ Ik ga niet huilen hoor, maar wat voelt dit ontzettend goed”. En Karin, je had ook echt gelijk, we voelden allemaal hetzelfde als jij. De plek die we toegewezen hadden gekregen liet ook zeker niet te wensen over; een geweldig grote plek met 2 prachtige gele balies en een ruimte waar we enorm trots op waren. Ronald was al druk bezig met het opbouwen van de hoek waar hij en Rodney zouden gaan fotograferen. Nog even de laatste spullen installeren en er werden wat grappige foto’s geschoten zodat er hier en daar nog even kon worden gespeeld met de belichting. Doordat de zaal wat donker was, was extra verlichting ook wel nodig. Cynthia, onze styliste, maakte zich gereed en pakte haar spullen uit. Een mooie spiegel, kleurkaarten, wat kleding en nog meer spullen kwamen uit haar bagage. Marianne zette haar prachtige make-up tafel klaar, sloot de lampen aan en bereidde zich voor op de eerste mensen waar ze heerlijk mee aan de slag mocht. Priscilla maakte ook haar plekje in orde, bracht de laatste finishing touch aan bij leden van het team van de BeautyBank en was er helemaal klaar voor. Iets voor tienen liepen de eerste bezoekers al richting onze stand. Chariesa en Mireille ontvingen daar de bezoekers. Carla heeft voornamelijk mensen uitgelegd waar de BeautyBank voor staat. Evelien heeft mensen geholpen met hun aanmeldformulier. Karin heeft met vele mensen gesproken over eventuele aansluiting als beautyprofessional bij de BeautyBank. Oh jee, nu ging het toch echt gebeuren! De eerste bezoekers waren twee dames. Wij waren enorm blij met onze eerste bezoekers en zijzelf ook, omdat er nog geen wachtrij was. Nog geen halfuur later was de eerste rij een feit en stroomde de mensen onze kant uit. Geweldig om te mogen vertellen over de BeautyBank. Bijna niemand was bekend met ons en wij stonden te trappelen om e.e.a. aan bezoekers uit te leggen.

Zo hebben wij dankzij deze fantastische dag meer mensen kennis laten maken met de BeautyBank, mensen voorzien van een prachtige profielfoto, nieuwe beautypartners verwelkomt, mensen ontmoet die zich willen aansluiten bij de BeautyBank en donateurs kunnen bedanken voor hun investering in “esthetisch kapitaal”. Kortom, een geweldige en vruchtbare dag. Er is een prachtig geldbedrag gedoneerd, dat wij als BeautyBank enorm goed kunnen gebruiken om nog meer mensen te kunnen voorzien van hun eigen “vooruitkijkspiegel”.

Wij danken iedereen die heeft meegeholpen om deze dag tot een succes te maken en we denken met veel liefde terug aan deze dag. Voor ons was het een dag met een gouden randje.

 

BeautyBank Team
Een deel van ons prachtige team. Van links naar rechts en van boven naar beneden; Rodney, Marianne, Karin, Carla, Priscilla, Mireille, Chariesa, Ronald.

 

Liefs,
Mireille

www.beautybank.nl
mireille@beautybank.nl

Lees ook...

Popular Articles...