Cliënten van de BeautyBank zijn overal in Nederland. En als je geen geld hebt voor een bezoek aan de kapper of andere beauty-professional dan heb je ook geen geld om ver te reizen. Dat is waarom we altijd op zoek zijn naar beauty-professionals in de buurt van de cliënten die zich aanmelden. We zijn dan ook ontzettend blij met de samenwerking met BeautyStaff

Wie is BeautyStaff en wat doen ze?

BeautyStaff is een van de eerste uitzendbureaus in de beautybranche. Opgericht in 2018 heeft BeautyStaff inmiddels een groot netwerk aan beautysalons opgebouwd. Denk daarbij aan kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs, eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft. BeautyStaff zendt personeel uit naar openstaande vacatures, dit doen ze niet zomaar, maar door middel van een juiste match samen te stellen. Hierbij komen werkzoekende veel te weten over de salon en de salon krijgt een duidelijk portfolio van de potentiële match.

De samenwerking

Je begrijpt dat BeautyStaff precies daar is waar de BeautyBank graag wil zijn. In het hart van de beautywereld, waar de beauty-professionals en de beauty salons samen het verschil maken. Daar waar onze verbinders veel tijd en inspanning leveren om in contact te komen met beauty-professionals die zich willen inzetten voor de cliënten van de BeautyBank heeft BeautyStaff dagelijks contact met tientallen beauty salons. Hoe mooi dat zij de BeautyBank in hun verhaal willen meenemen in de continue zoektocht naar meer aangesloten professionals zodat we samen nog meer mensen kunnen laten stralen.

Meer weten over BeautyStaff, bezoek de website: klik hier