Je weet pas wat je hebt als je het niet meer hebt. In maart werd heel Nederland zich bewust van een gemis. Dat wat tot dat moment heel vanzelfsprekend was werd omdat het niet meer mocht, ineens heel speciaal en fel begeerd. Maar hoe snel was weer de gewenning en spraken we al niet meer van een bezoek aan de kapper maar werd het alweer verkleind naar ‘kappertje gepakt, Waardering voor de aandacht van een kapper is zo belangrijk.

Cora: mijn verhaal ?

Ik ben Cora 52 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen plus oma van vier prachtige kleinkids. Wij wonen in een klein dorpje Stolwijk in Zuid-Holland, Ik heb de afgelopen jaren veel meegemaakt. Het verlies van mijn ouders en veel problemen met met mijn kids gehad ? Ook veel zorgen om een van onze kleinkinderen. Maar inmiddels gaat alles bij kleine stapjes weer wat beter gelukkig ?

Wat een vakman

Nadat ik een mail naar de BeautyBank gestuurd had werd ik benaderd door Karin die mij verbond met Peter van Hair by Peter Dollee. En al snel had ik een afspraak bij Peter. Daar werd ik heerlijk verwend door dat hij mijn haar verfde en in model knipte echt een vakman ?
Het geeft mij weer meer zelfvertrouwen voor de toekomst!
Mijn dank is dan ook groot naar Peter ? Cora.

De Vooruitkijkspiegel van Peter​

Cora vertelde me dat de laatste tijd voor haar in het teken had gestaan voor het zorgen en verzorgen van anderen en dat ze weinig tijd voor zichzelf vrijmaakte. Ze was dus echt even toe aan een momentje voor haarzelf en ze vond het ook heerlijk om bij mij in de stoel te zitten.

Cora heeft aan het begin van het jaar nog Highlights laten zetten die nu dus aan een opfrisbeurt toe waren. Omdat ze beginnend grijs is heb ik de aanzet ingekleurd met een koel blonde spoeling Deze zal langzaam uit het haar vervagen zodat er geen harde uitgroei zal ontstaan. Daar doorheen heb ik nieuwe highlights gezet zodat ze weer mooi fris blond is. Haar coupe heb ik iets ingekort en als laatste geföhnd en met de stijltang gepolijst.

Ze was helemaal blij met het eindresultaat en ging dankbaar de deur weer uit. Wat fijn dat ik dit voor heb kunnen doen.

Peter Dollee van Hair by Peter Dollee

Lees ook...

Popular Articles...