Als je onder bewind staat, worden de financiën je uit handen genomen omdat je ergens uit de bocht bent gevlogen. Goed dat je wordt geholpen de boel weer op de rails te krijgen maar we vragen ons iedere keer toch af, als we de verhalen van cliënten horen, wordt de kapper nog steeds niet gezien als eerste levensbehoefte? Waarom is er zo weinig ruimte om in de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van personen te investeren want dat is wat er gebeurt bij aandacht via uiterlijke verzorging.

Priscilla moeder van drie vertelt

Mijn naam is Priscilla, ben moeder van 3 kinderen waarvan er één in januari pas is geboren. Door alle drukte en financiële problemen heb ik al een hele tijd niet naar de kapper gekund. Wij staan onder bewindvoering en moeten het dus met weekgeld doen, wat geen ruim budget is met 3 kinderen die gevoed moeten worden. Dus door alles meegerekend al een jaar niet bij de kapper geweest. 

Nu kreeg ik dankzij de BeautyBank de mogelijkheid om mezelf eindelijk weer eens mooi te laten maken. Dit heb ik nu bij Hair & Looks Tilburg kunnen laten doen en ben daar door Kimberley in de watten gelegd.

Ben de BeautyBank super dankbaar dat zij dit mogelijk hebben kunnen maken en ga er ook heerlijk van genieten nu ik mijn haar weer lekker los kan laten.

Super bedankt allemaal die hiervoor gezorgd hebben.

Kusjes Priscilla

banner Image by cookie_studio on Freepik

Lees ook...

Popular Articles...