Dichtbij, Dichtbij is zo belangrijk. Nu we allemaal met het puntje van onze wijsvinger via de telefoon, de hele wereld over kunnen reizen lijkt niets te gek maar wordt tegelijkertijd zoveel onbereikbaar. Dit willen we als BeautyBank doorbreken door dichtbij onszelf en de cliënten te blijven. Daarom zoeken we constant naar beauty-professionals en verbinders door het hele land zodat we altijd, dicht bij de cliënten de verbinding kunnen leggen. Zoals voor Lindy.

Ineens was daar het berichtje

Een berichtje van Elsa van de BeautyBank …of ik zin had in een make-over bij een kapper bij mij in de buurt.

Nu ik erover nadenk

Nu ik er over nadenk is het zo fijn dat er zo wordt meegedacht vanuit mijn situatie. Waar ik me al geen kapper kan veroorloven kan ik al helemaal geen geld vrijmaken om ver te reizen. Het ov is zo duur. Maar zelfs daar denken ze bij de BeautyBank over na.

Van intake naar puur verwennen

Na het uitgebreide telefonische intake gesprek en het beantwoorden van de voorwaarden kreeg ik de contact gegevens van de kapper en mocht ik zelf bellen voor een afspraak.

Vanaf het moment dat ik bij de kapper binnen liep werd ik helemaal in de watten gelegd.

Uiteindelijk, na uitgebreid overleg over de kleur, werden mijn haren geverfd door Linda.

Waarna Bram mij mee nam om mijn haren uit te spoelen, inclusief een heerlijke hoofdmassage. Gouden handen die Bram. 

Daarna kwam Esther om mijn haren te knippen en in model te föhnen.

En als kers op de taart besloot Erwin tijd vrij te maken om mijn wenkbrauwen te temmen en te verven..en kreeg ik een mooie make-up en met goede tips .

Na ruim vier uur binnen geweest te zijn ging ik als herboren de deur weer uit.

Wat een lief en gezellig team 🥰

Het was een feestje om een keer mee te kunnen maken…ik kan er voorlopig weer tegenaan.

Dank je wel Elsa van de BeautyBank, en Dank je wel team van Hair and Looks in het centrum van Eindhoven.

Wat een verwennerij..Superlief.

Precies wat ik nodig had 🥰

Groetjes Lindy.

Lees ook...

Popular Articles...