Tamara, mijn verhaal:”Waarom ik me heb aangemeld bij de BeautyBank, tja, eigenlijk heb ik daar wel even over getwijfeld.” Niet omdat ik te trots was, me er voor schaamde of omdat ik me er te goed voor voel, in tegendeel, maar omdat ik meestal denk dat er altijd mensen zijn die het harder nodig hebben.

Wij hebben als gezin ontzettend veel pech gehad de afgelopen jaren; een ernstig auto-ongeluk, grote financiële problemen, verlies van banen, lichamelijke problemen, de meest stomme voorvallen die ons leven overhoop gooide. Als klap op de vuurpijl de totaal onverwacht ontstane blindheid van mijn man die er sinds vorig jaar September voor gezorgd heeft dat wij op het laatst geen enkel lichtpuntje meer zagen.

Gelukkig kwamen we iemand tegen die ons hielp ons leven weer een klein beetje in de hand te krijgen en heeeeel langzaamaan weer een lichtpuntje te zien aan het einde van een hele lange donkere tunnel.

Na even nagedacht te hebben vond ik dat ik best een verwen moment verdiende en heb ik mezelf aangemeld. Wat ben ik blij met deze stap!

Na een ontzettend fijn gesprek met Karin van de BeautyBank mocht ik een afspraak maken bij Schoonheidssalon Knap Verzorgd. Ik heb daar ontzettend genoten van de superfijne behandeling van Marianne. De gastvrije ontvangst met een kopje thee en een praatje, de ontspannende behandeling en een mooie make-up als afsluiting gaven me een gevoel dat ik lang niet had gehad, het gevoel:”Ik mag af en toe best een momentje voor mezelf genieten!!” Ook de leuke goodiebag die ik van haar kreeg met verwendingetjes vond ik ontzettend lief!!

Ik kan dan ook iedereen aanraden om jezelf aan te melden als je het zelf niet kan maar wel even een opkikker nodig hebt. Gooi je trots aan de kant, kom op voor jezelf, laat de schaamte gaan en meld je aan!Iedereen die het moeilijk heeft verdient zo’n verwenmoment als ik vanmorgen heb gehad!
Tamara

~ De eerste stap ~

Elke afspraak begint met een telefonisch gesprek met Karin, in dat gesprek vertelt ze mij wat de cliënt graag wil en hoe de situatie precies is. Ook bij deze afspraak was dat het geval, elke afspraak is spannend. Hoe reageert iemand op die verwennerij? Kan zo iemand eigenlijk wel ontspannen? Wat voor een verhaal zit er achter?

Op een dinsdag ochtend stond Tamara voor de deur van mijn salon. “Welkom, kom binnen en vooral; Geniet! ” Tamara had een aangrijpend verhaal, een verhaal dat iedereen kan overkomen. Wat als jij of ik morgen opeens blind opstaan? Dit gaf mij het besef dat ik Tamara nog meer wilde helpen, laten ontspannen, laten genieten en vooral zichzelf mooi laten voelen!

En dat is gelukt. 🙂 Na een kopje thee, een lach en een traan zijn wij begonnen met een heerlijke schoonheidsbehandeling. Terwijl ik aan het werk was voelde ik bij Tamara de stress wegzakken. Dat voelde goed en vast ook voor Tamara! Aan het einde van de behandeling heb ik een mooie dag-make-up aangebracht. Zo kon ze nog mooier de deur uit dan dat ze al binnen kwam!
Want… Daar wil ik toch even mijn complimenten voor geven; Tamara is 35 kilo afgevallen!

Na deze afspraak kwam bij mij pas het grote besef.. Er zitten veel meer mensen in deze situatie. Dit was de eerste stap van Tamara om naar voren te komen en te zeggen ;
” Ik verdien dit en ik heb dit nodig. ”

Ik hoop dat een hoop andere dames zichzelf herkennen in dit verhaal maar ook in de verhalen van andere dames. Stap naar voren, schaam je niet, wij helpen je jezelf mooi te voelen. Wij helpen je vooruit te kijken.

Daarom zijn wij er. Daarom is de Beauty Bank er!

Marianne Sintnicolaas
Salon Knap Verzorgd

 

Lees ook...

Popular Articles...