En dan zijn wij ineens de boeman. We hebben er nog niet eerder een blog aan gewijd maar vandaag was er toch een verbinder die een client aan de telefoon kreeg die duidelijk onder alle druk aan het bezwijken was. We beseffen dat steeds meer mensen permanent onder druk staan. Dan kunnen gesprekken zo anders uitpakken dan we wensen want…

Als BeautyBank willen we mensen graag een ontspannen moment bieden in de handen van een beauty-professional. Ja uiterlijk verzorgd is belangrijk maar het zijn de handen en persoonlijke aandacht van een kapper die lekker je haar doet, of de massage van een schoonheidsspecialiste die werkelijk helpen even te ontsnappen.

De beauty-professionals die zijn aangesloten bij de BeautyBank weten dat de cliënten die zij in hun stoel krijgen echt verlangen naar zo’n ontspanningsmoment. Even weg van de dagelijkse druk en stress. Alleen is het soms zo moeilijk om door de weerstand te breken die, heel begrijpelijk is opgebouwd als je dagelijks moet strijden met instanties voor je bestaan.

Iedere dag weer voelen de verbinders van de BeautyBank aan de telefoon de druk en de stress waarin de cliënten die zich aanmelden leven. En ja we willen heel graag iedereen die zich aanmeldt zien ontspannen bij een beauty-professional. Maar ook wij moeten waken dat de druk bij de verbinders en beauty-professionals niet oploopt. Vandaar dat we, naast het feit dat we het allemaal vrijwillig en belangeloos doen, toch afspraken met elkaar moeten maken zodat we niemand hoeven teleur te stellen en de deur altijd open staat. Samen komen we er altijd uit. Is het niet de eerste keer dan toch wel in een volgende keer. Want iedere verbinding die niet lukt maakt ons verdrietig.

Image banner by Freepik

Lees ook...

Popular Articles...