organisatie, Team

Raad van advies Brigiet Schoemaker

Hallo ik ben Brigiet Schoemaker. Moeder van 2 puberzonen, vrouw van Erik en werkgever bij Styling’S In Hengelo. Naast onze kapsalon ben ik ruim 8 jaar freelancer geweest voor Wella en de laatste 15 jaar voor LÁnza.

Onze kapsalon zijn wij in 2001 begonnen nadat ik bij 2 werkgevers ons mooie vak heb mogen leren en eigenwijs en zelfstandig genoeg was om deze stap te wagen.

Ons team bestaat sinds die tijd uit gemiddeld 10 medewerk(st)ers. Sfeer in de salon vind ik ongelofelijk belangrijk. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en de mogelijkheid krijgen te groeien als persoon en als kapper.

Tijdens die groei vind ik zelfstandigheid heel belangrijk. Als je zelfstandig kunt zijn, voor jezelf kan zorgen, kan je je zo mooi ontwikkelen en dit weer doorgeven aan een ander. Mijn motivatie om onze medewerking te geven aan de BeautyBankligt hier ook aan ten grondslag. Als een client zich meldt bij de BeautyBank wil hij/zij zich ontwikkelen, een nieuwe start maken, een start maken om zelfstandig te worden. Keuzes te maken en je leven weer op de rit te krijgen. Wij als professionals geven deze client het vertrouwen en dat extra zetje de nieuwe richting in. Hoe mooi is dat. Je kan dus écht verschil maken!

Verschil maken met het vak waar wij plezier in hebben, waar wij goed in zijn. Dan is delen vermenigvuldigen.

Lees ook...

Popular Articles...