Een mensenleven kan van het een op het andere moment volledig veranderen. De selfie van Chadia spreekt voor zich. Zij maakte een selfie van de scootmobiel waar zij tegenwoordig haar vrijheid aan dankt. Nog iedere dag verovert Chadia nieuwe vrijheid met de acties die ze onderneemt. Zo ook haar stap zich aan te melden bij de beautyBank.

Chadia

Beste beauty bank, Hallo lezers…. ik zal mij even kort voorstellen: ik ben Chadia, ik heb moeilijke tijden, ik heb chronische pijn 24 uur per dag… (ooit een auto ongeluk gehad). Ik heb ook daardoor minder geld dan ooit… ik kwam bij maatschappelijk werker en die zei, je hebt recht op voedsel bank, na een tijdje had ik ook geen kleding meer.. en vond ik via Google de kledingbank, na verloop van tijd dacht ik oh ik zie er niet meer mooi uit en zocht ik weer op Google en vond de Beauty bank? ik dacht: kan niet waar zijn, na 6 maanden dorste ik mij eindelijk in te schrijven en werd menselijk terug gemaild door lieve Karin en gebeld voor een kort interview, leuk gesprek echt dat alleen was al een oppepper. Kort daarna mocht ik naar Beautysalon Friends bij lieve Rebecca en kreeg zo’n heerlijke gezichtsbehandeling met natuurlijke producten van de natuur… mijn gezicht is gelijk opgeknapt en glad en dat voelde zo goed. Rebecca is zo erg lief. Na de behandeling kreeg ik verzorgende producten mee zo heerlijk.. Ik bedankte haar diep uit mijn hart en tot mijn verbazing zei Rebecca: ik wil je over een half jaar weer een behandeling gratis aanbieden?
Ik ben Karin en Rebecca zo erg dankbaar omdat ik mij gelijk blijer voel en voel dat ik weer toe doe.

Ik wil jullie hartelijk bedanken, waardeer het heel erg??
Lieve knuffel, Chadia

Rebecca van Beauty Salon Friends

Facebook, instagram, twitter. Social media is nu niet meer weg te denken in de maatschappij. Alweer een selfie? Ja, ja ik sta er mooi op en heb (zogenaamd) een fantastisch leven.

De mensen die zich aanmelden bij de BeautyBank, hadden vroeger waarschijnlijk ook zo’n leven. Selfies? Daar moeten ze nu zeker niet aan denken. De meeste mensen voelen zich niet meer waardig, nutteloos, maken geen deel meer uit van onze maatschappij. Ze zijn moe van het vechten, dat stralen ze uit. In alles, postuur, kleding, kapsel, kortom; uiterlijke verzorging. Elk dubbeltje moeten omdraaien, waardoor je keuzes moet maken. En dan verwaarloos je jezelf.

Ik heb mij aangesloten bij de BeautyBank omdat ik vind dat iedereen er verzorgd uit kan/mag zien. Als je kapsel goed zit, of je hebt een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling gehad neemt dit niet de problemen weg maar je voelt je weer even mens, je voelt je meer waard. En dat gevoel verdienen wij allemaal!

Ik heb een lieve, leuke dame mogen verzorgen. Zij was vroeger zelfstandig ondernemer en is door een auto-ongeval alles kwijtgeraakt. Zij was danseres en gaf een paar uur in de week ook sportles. Nu heeft zij constant pijn en beweegt zich voort op een scootmobiel! Deze dame was erg dankbaar voor de gezichtsbehandeling en ik heb een warme knuffel mogen ontvangen. Dat gevoel wat je iemand geeft en wat je zelf ontvangt, daar staat geen prijs tegenover!

Dus, onderneem iets! Meld je aan bij de BeautyBank. Uiteindelijk willen zij ook een keer een selfie kunnen maken en zichzelf met trots en kracht in de spiegel kunnen aankijken!

Lees ook...

Popular Articles...