We noemen ze niet zo vaak, eigenlijk veel te weinig, de verbinders van de BeautyBank. Zij zijn het die steeds weer in de wachtlijst met cliënten klimmen en op zoek gaan naar de verbinding. Vanuit de wachtlijst het koffiegesprek, zoals we de intake noemen, wie heb ik aan de lijn, hoe zie jij jezelf in de vooruitkijkspiegel en welke professional heeft tijd en kan voor de gebelde client aan de slag want, er moet wel een beauty-professional in de buurt zijn. Chretienne polste de beschikbaarheid bij beauty-professional Hairforce1 Delft en regelde dat Shaida contact kon opnemen voor een afspraak.

Mijn naam is Shaïda.

Via sociaal media kwam ik bij BeautyBank terecht en had me aangemeld. Ik werd gebeld door Chretienne van de BeautyBank. Ze vroeg naar mijn situatie en ze legde uit hoe ze werken.

Ik ben een alleenstaande moeder met 3 kids. Sinds een tijdje zit ik in de ziektewet i.v.m. mijn duizeling aanvallen en angst. De onderzoeken lopen nog. Ik zet de kinderen altijd op de eerste plaats en ik vond het wel fijn om mezelf een keer te verwennen, omdat het financieel niet haalbaar is. 

Van Chretienne mocht ik contact opnemen met Sandra, kapper Hairforce in Delft en had  haar gebeld voor het maken van een afspraak. 

Ik werd warm ontvangen door Sandra en Marion met een kopje thee en een koekje.

Sandra gaf als advies om mijn haar in laagjes te knippen, highlights erin en een goede verzorging voor mijn haren. Ik vond het helemaal prima. 

Ik kreeg echt een VIP behandeling. Ik voelde me net een prinses op de stoel:)

Wat ben ik blij met het eindresultaat.

Sandra en Marion zijn echt top kappers en weten wat ze doen. Bij vertrek werd ik nog verwend met een goodiebag. 

Deze behandeling heeft me heel goed gedaan. Ik voel me zelfverzekerder en geeft me meer zelfvertrouwen. Ik probeer als het kan om vaker te gaan wandelen, te fietsen of met een vriendin af te spreken. 

Sandra en Marion, heel erg bedankt. 

BeautyBank, jullie ook heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. 

**********

banner image Image by wayhomestudio on Freepik

Lees ook...

Popular Articles...