Het overkomt ons allemaal. Voor je het in de gaten hebt wordt je opgeslokt door de waan van de dag. De hele wereld bombardeert je met berichten, vragen, beelden, geluiden, wensen en eisen en onderweg wordt je steeds meer in je hoofd getrokken en losgekoppeld van je lijf. De spanning bouwt zich op tot je lijf zegt, tot hier en niet verder. Hoe fijn is het als je dan, tijdens een schoonheidsbehandeling voelt hoe de spanning wegvloeit en je lichaam haar dankbaarheid toont.

Ze was niet alleen mijn moeder, ze was mijn allerbeste vriendin

Daar zit ik dan op een antieke fauteuil stoel die van mijn mama was met een bakje thee voor me en stilte om me heen en mijn tranen beginnen te lopen. Ik ben niet zo lang geleden mijn moeder verloren aan Corona. Ze was niet alleen mijn moeder, maar ook mijn allerbeste vriendin. Ze begreep me zoals niemand anders dat kon. Na het overlijden van mijn moeder stortte mijn wereld in. Beetje bij beetje krabbel ik nu op,maar het gemis zal altijd blijven.

Voor het eerst in maanden besef ik me dat ik heel veel op automatische piloot deed en dat ik pas bij de gezichtsbehandeling bij Wendy van Perfect skin & beauty alles even heb losgelaten, wat heel fijn voelde. In het begin was ik er sceptisch over. Ik wist niet meer wat ontspannen was. Ook wist ik niet meer hoe het voelde om echt even vrolijk te zijn.

“Mijn kleintjes noemden mij mooi “

Ik ben een mama (25 jaar oud) van twee jonge kinderen die vaak vragen waar oma is en nog niet het besef hebben en begrijpen wat de dood inhoudt. Ik heb een turbulent leven gehad. Heel veel stond in het teken van overleven en nog eens overleven waardoor het moeilijk is om uit de overlevingsstand te komen.

Ik heb het even los kunnen laten en het was fijn

Ik kreeg een gezichtsbehandeling die er voor zorgde dat ik echt ontspannen werd en ik geleidelijk alle lasten van mijn schouder voelde wegzakken.
Even waren alle problemen, pijn, verdriet en overleven niet meer belangrijk. En wat veel moeders misschien zullen herkennen is dat de “kleintjes” vaak voor gaan. Ook dat heb ik voor het eerst zonder schuldgevoel kunnen loslaten.

Het draaide even om alleen mezelf. En ik was vergeten hoe fijn dat voelde.
Na afloop werd ik verrast met 2 tasjes vol beauty producten Wauw. Bedankt Wendy voor alles!

Ook wil ik in het bijzonder Karin en haar team bedanken.
Bedankt dat jullie dit mogelijk maken voor vrouwen die even geen uitweg zien om wat voor reden dan ook en vrouwen die misschien wel jarenlang in overlevingsmodus leven.

Ik zal mijn ervaring in ieder geval nooit vergeten.

Professional Wendy had maar één doel

Na een telefoontje van Karin waarin ze vroeg of ik Emina een behandeling wilde geven kreeg ik heel snel een mailtje van Emina om een afspraak in te plannen. Zo kwam Emina op een zaterdagochtend bij mij in de salon. Ik had maar 1 doel en dat is om deze mooie dame te laten ontspannen en zo even al haar zorgen laten vergeten. Emina heeft een zware tijd achter de rug en ik wilde haar heel graag een lichtpuntje geven. Na de ontvangst met kennismaking heeft ze op de verwarmde wellnessbank plaats genomen en heb ik haar een heerlijk ontspannen huidverbeterende behandeling gegeven. Bij afloop heb ik haar producten meegegeven waarmee ze thuis ook verwenmomentjes dagelijks kan creëren zodat ze het gevoel van ontspannen misschien wat langer kan vasthouden.

Wendy van Perfect skin & beauty

Lees ook...

Popular Articles...