En toch de baan die over de hele wereld vol overgave wordt opgepakt. Een baan waar je 24 uur per dag, zeven dagen van de week beschikbaar moet zijn. Tevreden moeten zijn met een absoluut minimum inkomen. Geen overuren betaald krijgen. Alles uit je handen moet laten vallen als het werk roept. Ja inderdaad het gaat hier over moederschap en het regelmatig terugkerend thema van alleenstaande moeders die amper nog aan zichzelf toekomen.

Felicia ontsnapte even aan haar drievoudige fulltime baan. Lees haar ervaring.

Ik had er nog nooit van gehoord de BeautyBank, ik zag het voorbij komen op Facebook. En ik dacht ik probeer het gewoon en had me aangemeld omdat ik het ook wel eens fijn vind om tijd voor mezelf te hebben wat bij mij heel weinig voor komt. Dit omdat ik een alleenstaande moeder ben van 3 heerlijke kinderen van 12, 9 en 6 jaar. Helaas 2 kindjes met een lichte beperking. En dat is niet erg maar het vergt al wel bijna 11 jaar al mijn tijd en dan zou eens een momentje voor mezelf zo fijn zijn. Even geen moeder zijn en even tijd voor mezelf. Die momentjes zijn zo belangrijk vooral als je altijd maar door moet gaan en soms zelfs even niet door wilt gaan.

Van deze fijne behandeling heb ik echt genoten even een moment voor mezelf en weer stralend naar buiten lopen. Dat is mij overkomen dankzij de BeautyBank en Hair & Looks Prinsenbeek. Dank jullie wel hiervoor! 

Liefs. 

(P.S Wil jullie enorm bedanken ben er zo blij mee! Heb weer de zin en energie

om weer wat aan mijn uiterlijk te doen dankzij deze hele nieuwe look.) 

Vriendelijk Groetjes Felicia 

[Beeldrechten banner: Afbeelding van macrovector op Freepik]

Lees ook...

Popular Articles...