Wat gebeurde er sinds de oprichting veel met onze “bank van geluk” die het zelfvertrouwen van mensen laat groeien met een gratis beautybehandeling ter ondersteuning van een door hen gesteld doel?

Blij zijn we voor de mensen die we het afgelopen jaar mochten verassen met een fijne kappers- of een schoonheidsbehandeling.

Dankbaar zijn wij voor de sponsors, zij zijn van onschatbare waarde.

En voor onze professionals, de beautypartners die zich bij ons aansloten en hun tijd, talent en hart belangeloos inzetten voor mensen die het hard hebben. Zonder deze professionals kunnen we onze cliënten niet helpen.

Trots zijn we op de onlangs verkregen ANBI-status, wat aangeeft dat we voldoen aan de criteria van een stichting voor deze status. Dit betekent ook dat jouw donaties als giften aftrekbaar zijn de belastingdienst!

Verder zijn we trots op ons communicatieteam bestaande uit vrijwilligers die achter ons gedachtengoed staan. Samen zullen we ervoor zorgen dat de BeautyBank het komende jaar nog meer professionals mag verwelkomen en nog meer mensen mag laten stralen van zelfvertrouwen.

Lees de ervaringen, ander het nieuws of hoe je zelf kan bijdragen als beautypartner, sponsor, donateur of vrijwilliger?

Lees ook...

Popular Articles...