Ken je dat, je begint met losse sneeuw te kneden. Eerst wil het niet plakken al doe je zo hard je best maar dan wordt het een bal. En als je dan de bal, met veel inspanning omhoog hebt gerold, komt het moment dat de bal momentum krijgt en begint te rollen. Dat is wat we merken wat er met de BeautyBank begint te gebeuren.

Petra vindt haar uitdaging

Als professional van de BeautyBank staan wij voor een mooi doel, ons belangeloos inzetten voor mensen die niet de middelen hebben voor uiterlijke verzorging. En daarvoor hoeven we niet steeds te wachten tot de clienten via de BeautyBank op ons pad gebracht worden.

Zomaar op mijn pad

Op mijn pad kwam ik een dame tegen die werkzaam is in de psychiatrie. Ze werkt met vrouwen die door allerlei redenen de draad oppakken en aan zichzelf werken om hun leven weer op de rit te krijgen. Deze vrouwen verdienen ook een moment van aandacht waar hun verzorging centraal staat.

En daar was mijn uitdaging, geboren vanuit het gedachtengoed van de BeautyBank, om deze dames in het zonnetje te zetten .
Wat een dankbare dag❤️

Heel veel knuffels ontvangen. Een dame een hele make-over gedaan van lang naar kort. Zij was bezig met verwerken van alles wat er gebeurd was in haar leven, verdergaan met het heden en het verleden achter zich laten. Het geeft haar weer meer zelfvertrouwen en kracht, wow wat een verschil meid.

BeautyBank wat een mooi concept is dit, geven aan degene die dit verdienen.

Ik werd heel blij van deze dag. Deze mensen waren zo dankbaar en wat een verhalen komen er los als je met ze bezig bent. Een van de dames zei…

Ik word hier zo relaxt van, het is net of je moeder met je haar bezig is en dat geeft een heel veilig gevoel.

Het is net of je moeder met je haar bezig is

Zo ontroerend, jaren niet naar de kapper geweest. Zo opgeknapt en zo blij.

Groetjes petra?

Lees ook...

Popular Articles...