Bij de BeautyBank beginnen we altijd met luisteren. Naar de persoonlijke verhalen van cliënten, van beauty-professionals maar ook van mensen die herkennen hoe mooi het is om anderen te laten stralen en besluiten dat ze een bijdrage willen leveren door bijvoorbeeld te doneren of als vrijwilliger aan de slag te gaan. Wij kijken uit naar jouw verhaal.

Het start met jouw verhaal

Als jij je aanmeldt als verbinder bij de BeautyBank dan willen we graag jouw verhaal horen. Waar sta je in het leven en waar wil je naartoe? Op welke wijze kan de BeautyBank jou helpen bij het bereiken van jouw doelen want als jij je gaat inzetten voor de BeautyBank dan ga je mensen laten stralen en tegelijkertijd ervaring opdoen en van alles leren want, wij delen graag onze kennis en ervaring met elkaar.

Klik hier als je je direct wil aanmelden of lees nog even verder over de BeautyBank…

Onze missie

De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen. Waar mensen in financiële problemen raken verdwijnt al snel het geld voor uiterlijke verzorging. Maar juist die speciale aandacht voor uiterlijk is zo belangrijk voor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde. Juist bij tegenspoed verdienen mensen die extra aandacht zodat ze stralend weer stappen vooruit kunnen maken. 

Verbinders brengen het samen mooi tot stand

De vrijwilligers, de verbinders van de BeautyBank, brengen letterlijk de verbindingen tussen cliënten en beauty-professionals voor een behandeling tot stand. Maar ze maken ook de verbinding tussen nieuwe professionals en de BeautyBank. We zijn dus continu samen verbindingen aan het maken. De BeautyBank zet steeds meer slimme digitale technieken in die het werk van de verbinders makkelijker maken zodat de focus kan blijven liggen op persoonlijk contact.

Ben jij een verbinder of wil je daar graag in groeien, Klik hier en we nemen snel contact met je op.
Wil je meer weten dat kan, lees dan verder….

Waarom we meer verbinders zoeken 🙂

Om het groeiend aantal cliënten met steeds meer beauty-professionals te kunnen blijven verbinden zijn wij op zoek naar mensen-mensen. Dit is geen tikfout want we willen graag in contact komen met mensen die het leuk vinden met andere mensen contact te hebben en hoe mooi is het als je tijdens dat contact met mensen iets moois kan geven, waarmee mensen weer gaan stralen.

Wat heeft de BeautyBank te bieden?

De BeautyBank wil mensen graag in hun kracht zetten. Dat geldt voor de cliënten, de professionals, sponsoren én zeer zeker ook voor de vrijwilligers.

Als jij als vrijwilliger voor de BeautyBank aan de slag gaat dan willen we graag dat jij daar ook jezelf kan ontwikkelen

 • We willen graag al onze kennis en ervaring graag delen.
 • En we staan altijd open voor jullie kennis en ervaring want, het kan altijd persoonlijker, beter, slimmer, makkelijker, mooier of leuker.
 • Telefoontechnieken: We kunnen allemaal telefoneren maar hoe voer je een persoonlijk gesprek met mensen die je nog nooit ontmoet hebt? Hoe zorg je dat je in het gesprek goed luistert, de essentiële zaken eruit haalt, de regie van het gesprek in handen houdt en na afloop bedankt wordt omdat het zo’n fijn gesprek was? 
 • Hoe werkt de Google suite waarmee onze verbinders werken? 
 • Hoe werkt videoconferencing waarmee het verbinders team digitaal samenkomt? 

Samen zelfstandig, door en voor…

De BeautyBank is een unieke bank waar we resultaat uitdrukken in zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ons meest gewaardeerde wisselgeld is een stralende glimlach.

Samen zelfstandig in een gezellig groeiend team met een hart voor mensen die het door omstandigheden even moeilijk hebben. Betrokkenheid en inclusiviteit, want iedereen verdient het om gehoord en gezien te worden. Als verbinder aan de slag gaan en wat betekenen voor een ander, inspirerend, motiverend, vooruitstrevend.

Wat vragen wij aan jou?

 • Luisteren met je hart en het gevoel te geven dat de ander zich gehoord voelt.
 • Doortastend kunnen zijn tijdens het gesprek en middels het gesprek een vertrouwensband opbouwen, je kunt zelfstandig werken vanuit een online omgeving.
 • je bent  bereid om commitment te geven na een inwerkperiode van drie maanden voor minimaal een half jaar. 
 • Periodiek BeautyBank meetings en events bijwonen.

Laat de verbinder in jou spreken

Hebben we jouw interesse gewekt, wil jij ons team komen versterken met minimaal 4 tot 6 uur per week of uren in overleg, wil je tevens weten hoe de dag van een verbinder eruit ziet dan vertellen we jou dat graag in een persoonlijk gesprek.

Zet de BeautyBank op jouw cv

Wie weet raakt het jouw hart en staat de BeautyBank straks ook op jouw cv en Linkedin profiel.

 Is dit wie jij bent en voel jij dat ookzo,

 • Je hebt inlevingsvermogen & hart voor onze cliënten.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je denkt graag mee.

Stuur je reactie naar karin@beautybank.nl.

—————-

BeautyBank-verbinders meer dan verbinden

Bij de BeautyBank beginnen we altijd met luisteren naar iemands persoonlijke verhaal om vervolgens te verbinden. Zo verbinden we beauty-professionals aan de beautybank en cliënten aan beauty-professionals.

Zoek snel de verbinding met ons. Stuur je reactie naar karin@beautybank.nl.


Lees ook...

Popular Articles...