De verbinders van de BeautyBank werken gestaag door de wachtlijst en spreken waar mogelijk elke client die zich aanmeldt. Even kennismaken met elkaar, horen wat er speelt en verkennen wat de mogelijkheden zijn. Wat we namelijk geleerd hebben in de acht jaar dat de BeautyBank nu bestaat, en vanuit de honderden intake gesprekken die we als team hebben gevoerd, is dat niets vanzelfsprekend is. Zo ontvingen we al weer geruime tijd terug een aanmelding van Emily. Zij begeleidt Renie en heeft voor Renie haar verhaal gedeeld.

het beperkend gevolg van Niet aangeboren Hersenletsel

Renie heeft in 2013 een herseninfarct gehad. Vanaf toen is haar leven behoorlijk veranderd. Vermoeidheid is een zeer beperkend gevolg van niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hier heeft Renie dagelijks veel last van. Dit beperkt haar ook in het uitzoeken en ondernemen van activiteiten. Ze heeft mede daardoor lange tijd geen aandacht besteed aan haar uiterlijk en raakte daar een beetje aan gewend. Daardoor kwam de lat hoger te liggen om een afspraak te maken.
Ook financieel moet zij haar keuzes altijd goed overwegen. Het kwam dan ook als een enorme verrassing dat er een behandeling bij een bij de BeautyBank aangesloten beauty-professional voor haar werd georganiseerd. Ze is ontzettend blij met het resultaat.

Helen heeft echt de tijd genomen om te bespreken wat Renie precies wilde en dit was erg waardevol bij het zien van het resultaat. Haar kapsel past precies bij haar en staat haar ontzettend goed. Ook de dagen daarna hield Renie er en blij en gelukkig gevoel aan over.

Lees ook...

Popular Articles...