We reageren allemaal anders in tijden van stress. Als de stress het overneemt kan deze rare dingen met een mens doen. Er is al veel en vaak over geschreven, onze ingebouwde reacties bij stress zoals vechten, vluchten of bevriezen. Toch moeten we het allemaal zelf ondervinden en overwinnen als we er tegenaan lopen. Lees de ervaring van Daniëlla, zij ging de confrontatie met zichzelf aan.

Toen kwam de ommekeer

Na een heftige periode belandde ik in een zeer zware depressie, was alleen en werkte veel maar kon het niet meer, ik liep door zonder hulp te zoeken, en dit allemaal door een groot persoonlijk  verlies. Toen kwam er een ommekeer. Ik ging letterlijk naar buiten en ging hulp zoeken. Zo kon het niet verder gaan. Tijdens deze zoektocht kwam ik in contact met de BeautyBank en nog vele andere instanties waarvan ik hoopte dat zij mij konden helpen om mezelf weer op de rails te krijgen. 

Tijdens mijn reis

Ik ging verhuizen naar de Provincie  Groningen, wilde de drukte van de stad niet om mij heen hebben. Helaas waren daar nog geen beauty-professionals bij de BeautyBank aangesloten, wat wel het geval was in mijn oude woonplaats. Tijdens mijn reis ben ik in therapie gegaan, positief blijven is m’n motto en ook belangrijk om financieel weer gezond te worden waardoor ik weer op m’n eigen benen kan staan.

Ze waren mij niet vergeten

Op een dag, ik was de BeautyBank allang vergeten en deed mijn best om mentaal sterk te worden, maar daarbij vergat ik mijzelf. Hoe zie ik er uit? Wat trek ik aan? Ik zag het niet meer. Toen belde de BeautyBank met een groot cadeau, ze hadden een salon gevonden vlak bij mijn huidige huis waar ik heen mocht gaan. Ik begon spontaan te huilen, zou in de watten gelegd worden, de afspraak was snel gemaakt. 

Wilde het zo graag maar was ik het wel waard en door inmiddels ontwikkelde straatvrees durfde ik niet. Ik heb in het leven zo voor anderen gezorgd en nu waren de rollen omgedraaid. Daar was dan de dag van de afspraak en oh wat eng vond ik het maar ik sloeg mij er door. Bij de salon aangekomen werd ik opgewacht door een heel team, Mariska de bedrijfsleider  nam echt de tijd voor mij. Ze vroeg wat ik allemaal zou willen, haren knippen, misschien een kleur er door of wel twee, het maakte haar niet uit, mijn wenkbrauwen  epileren, hoofdmassage.

Ik kende alles van een uitgebreide kappers behandeling want ooit stond ik midden in het bedrijfsleven en kon ik de kapper betalen alleen nu stond ik aan de kant van het minste inkomen.

Ik voelde mijn eigen ik weer terugkomen

Ik ontspande met de minuut. mijn ogen begonnen te stralen. IK WERD WEER VROUW, voelde m’n eigen ik weer terug komen, en zie het resultaat zo mooi. Ik zag mijzelf weer terug en voel me nu zeer speciaal, mijn eigenwaarde is er weer. Met een tasje vol cadeautjes  verliet ik de salon. En ja ik had de reis naar mijn eigen ik gevonden.

En ja ik had de reis naar mijn eigen ik gevonden.

Ik dank iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt, de Salon , Mariska de BeautyBank en iedereen die ik vergeten ben te noemen.

Mocht je de mogelijkheid krijgen om dit te prachtige cadeau van BeautyBank te ontvangen , neem het aan en geniet er van. Ik gun dit elke vrouw

lieve groet Daniella


Mariska, van “Salon For Hair” vertelt

Sinds afgelopen januari zijn wij aangesloten bij de BeautyBank nadat ik in November ben benaderd door één van de verbinders.

Na wat app verkeer en een mooi telefoon gesprek was er geen andere optie hier moesten we aan mee doen. Wij van “Salon For Hair” willen heel graag mooi haar afleveren en de mensen met een hoop zelfvertrouwen de deur uit laten gaan en daar horen natuurlijk ook de mensen van de minima bij want wij maken daarin geen onderscheid iedereen verdiend mooi haar.

Onlangs was onze eerste client van de BeautyBank bij ons aanwezig. We hebben eerst even gekletst onder het genot van een kopje koffie om de client wat gerust te stellen en even te laten ontspannen. Ze kon mij vertellen dat ze hier met een heel mooi doel kwam, ze is op zoek “naar haar oude/nieuwe ik”. Na dit gehoord te hebben was dat natuurlijk ook mijn doel. We zijn begonnen met een voor foto en daarna het knippen/kleuren en prachtige wenkbrauwen.

Toen ik aan het föhnen was kwamen de emotie los want ik had haar oude/nieuwe ik gevonden. Volgens mij is het verschil in uitstraling en zelfvertrouwen zeker te zien op de foto en denk ik dat ons “doel” is bereikt.

Mariska

Lees ook...

Popular Articles...