Zoals iedere cliënt van de BeautyBank zijn of haar eigen verhaal heeft zo hebben ook de beauty partners hun eigen verhalen. Waarom hebben ze het vak gekozen, hoe zijn ze daar gekomen waar ze nu staan, waar halen ze hun inspiratie vandaan en wat geeft ze de kracht door te gaan in tijden dat het tegen zit?


In TOPHAIR van februari 2017 wordt Diane Melis geïnterviewd. Met haar salon Team Melis Hair & Beauty stapte zij zonder aarzeling in toen de beautybank haar benaderde voor een client. In het interview lezen we dat Diane alweer de vijfde generatie is die Kapsalon Team Melis Hair & Beauty leidt. Je kan wel stellen dat het vak met de paplepel is ingegoten en het lag waarschijnlijk voor de hand dat zij uiteindelijk in de zaak van haar ouders zou stappen zoals we kunnen lezen in het interview.

In 1993 kwam ze in de salon werken en in 1998 werd ze mede-eigenaar. Nieuwe generatie met nieuwe ideeën. In 2011 zette Diane haar signatuur verder op de zaak met een grote verbouwing en uitbreiding waarmee naast de kappersstoelen ook ruimte kwam voor een nagelstudio en een schoonheidssalon. Diane wil zo compleet mogelijk zijn in de dienstverlening.

Door constant open te staan voor ontwikkelingen in het vakgebied en trainingen te volgens bij het toepassen van de nieuwste technieken blijft Team Melis in haar lange bestaan steeds professioneel, vernieuwend en eigentijds.

Team Melis is begaan met mensen en zet zich ook in voor cliënten via de BeautyBank. Lees hier hoe Katja zichzelf weer herontdekte bij Team Melis Hair & Beauty in de salon.

 

 

 

Lees ook...

Popular Articles...