En dan mogen we een verbinding maken die zo prachtig uitpakt. Wat zijn we trots dat Sandra de stoute schoenen heeft aangetrokken en dankbaar dat Peter haar zo’n prachtig nieuwe look heeft gegeven. Sandra deelde haar ervaring nog dezelfde dag in onderstaande verhaal.

Goedemiddag, en dat is het zeker….Ik heb mij aangemeld voor de BeautyBank, waarom heel simpel ik ben moeder van 5 prachtige kinderen echter tijd voor mezelf tja dat zit er nooit in. Qua tijd niet en zeker qua geld niet. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld met als reden; ik ben er ook nog.

De intake was zo begrip vol van de BeautyBank dat mij toen al ontroerde en ik was als zo dankbaar dat ze mijn aanmelding accepteerde. Na een tijdje werd ik door Karin gebeld met we hebben een match. Er is iemand die je een top middag wilt geven en dat was niemand minder dan Peter Dollee. Wat een schat van een vent. Zo begrip vol, een luisterend oor en snapte meteen wat ik wilde. Ik had aan Peter verteld ik speel altijd op safe, altijd braaf maar dat ben ik niet. Ik wil mezelf zijn en kort en pittig dat is wie ik ben.

Peter ging aan de slag en er is een hele pruik verdwenen, ik ben 10 kilo lichter qua haar maar ook qua negativiteit. Deze knip beurt heeft mij zoveel energie gegeven en laat zien dat ik er ook mag zijn en dat is onbetaalbaar. Ook heb ik van Peter een geweldige fles gekregen speciaal voor mijn krullende haar zodat ik nog heel lang kan genieten van mijn nieuwe coupe.

Ik kan niets anders zeggen dan duizend maal dank Karin en Peter.

Groetjes, Sandra

Lees het verhaal van Peter

Lees ook...

Popular Articles...