De Pietendiscussie 2016, de Sint-lekkernijen die al in de winkels liggen vanaf september. Sinterklaas en zijn Pieten die inmiddels met die prachtige stoomboot in Nederland zijn aangekomen. Ik vind het een heerlijke tijd, voor velen van ons één van de mooiste jeugdherinneringen. Zingen voor de kachel, de spanning of er iets in je schoentje zit, en als hoogtepunt pakjesavond. Het leek voor mij altijd alsof ik de ‘’allergrootste’’ chocoladeletter kreeg; mijn naam begint namelijk met een M. Dat zijn meerdere poten chocolade die je dan fantastisch goed kan breken in meerdere delen, om dan vervolgens de rest in de kast te leggen. (Althans, voor 5 minuten, want langer dan dat kan ik er niet vanaf blijven.) Niets blijkt minder waar want de letters hebben allemaal even veel choco-gewicht, een M, een I het maakt niet uit. 😉 De witte chocovariant is bij mij niet lang veilig. Maar hoeveel mensen onder ons kunnen die overheerlijke chocoladeletter eigenlijk helemaal niet kopen?

Ik wil deze week mijn blog gebruiken om een oproepje te doen. Jij misschien…. , of iemand die jij kent??

Helaas is voor veel gezinnen in Nederland “Sinterklaas” helemaal geen feest vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat valt niet uit te leggen. Gelukkig bestaan er fantastische organisaties die deze kindjes ook een cadeautje kunnen en willen schenken. Het lastige is alleen dat de groep mensen die zich daarvoor zou kunnen opgeven vaak niet weet dat die bestaan. Hoe is het mogelijk dat mensen denken dat iedereen “gewoon” een Playstation 4 heeft staan. Dat is ook niet zo gek, want kindjes op school vertellen elkaar verhalen en ja, daar gaan we weer…. “ de media”. Veel ouders hebben de financiële middelen niet om zelfs maar iets lekkers bij de koffie te kunnen bekostigen.

Dit merk ik ook bij de BeautyBank; zodra ik hier wat over vertel blijken er helaas nog weinig mensen te zijn die van onze organisatie af weten. Gelukkig wordt dit langzaam wel steeds meer en doen wij natuurlijk ons uiterste best om nog meer mensen te bereiken.
We zijn deze “feest”-periode dan ook hard op zoek naar nieuwe cliënten. Ik begrijp dat jezelf aanmelden als client bij de BeautyBank een moeilijke stap kan zijn voor veel mensen, die bovendien veel energie kost. Vele cliënten vinden zichzelf de behandeling niet waard. I-e-d-e-r-e-e-n- verdient het om te genieten, dus ook jij!

De cliënten die wij al hebben kunnen helpen zijn zo ontzettend blij dat ze deze stap hebben genomen,  en ook zij vonden het zetten van deze stap niet makkelijk. Je kunt hun prachtige verhalen lezen op onze website.

Veel mensen gaan deze periode nog even naar de “beautywasstraat “. Een nieuw kleurtje haar, een massage, een pedicure behandeling. Maar ook dit is voor veel mensen financieel helemaal niet haalbaar. Zou het niet fantastisch zijn als jij jezelf of een ander zou aanmelden om gebruik te kunnen maken van een heerlijke kappers- of andere beautybehandeling? Dit kunnen natuurlijk ook je kinderen zijn….. met een fris en fruitig en blij  “koppie”  de feestdagen tegemoet. Zie jij jezelf al heerlijk liggen, totaal ontspannen en weer vol goede moed, klaar voor het nieuwe jaar met volop nieuwe kansen?

Wij willen graag cliënten helpen. Altijd, elke maand, maar deze maand willen wij éxtra ons best doen om nog meer mensen straks te zien stralen, om vervolgens wellicht mooie nieuwe stappen te maken in zijn of haar leven.

Wij kijken naar je uit. Meld je je aan bij ons?


Liefs,
Mireille

mireille@beautybank.nl
www.beautybank.nl

 

Lees ook...

Popular Articles...