‘Trots op jou’ is een slogan die we als BeautyBank al een tijdje gebruiken. In deze vooruitkijkspiegel zijn we trots op Iris en Esther. Iris besefte dat ze zichzelf vergeten was en schoonheidsspecialiste Esther hielp Iris in haar salon Esvedra weer even helemaal tot rust en tot zichzelf te komen. En dan ga je opnieuw ontdekken dat heel dicht bij al heel mooi is.

Iris vertelt…

Hallo ik ben Iris, 51 jaar en zeer slechtziend vanaf mijn geboorte. Na een paar stressvolle jaren, waarin mijn scheiding plaats vond; mijn vader overleed, het slecht ging met mijn dochter en het zoeken naar woonruimte me te veel werd met als resultaat dat ik ik een hersenbloeding kreeg.

Tijdens en na mijn revalidatie begon ik me te beseffen dat het leven wel heel fragiel is, dat ik door het oog van de naald was gekropen. Wat had ik een geluk gehad, ondanks de dingen die ik weer opnieuw aan moest leren, kon ik nog gewoon lopen, dansen, rennen en normaal na denken.

Nu meer dan ooit wilde ik mijn droom uit laten komen om meer van de wereld te zien, meer te ervaren, én zo veel mogelijk te genieten van al het moois wat het leven mij te bieden heeft.

Ik ben gaan speuren op internet en heb toen stichting De BeautyBank aangeschreven. Ik kon wel een oppepper gebruiken na deze heftige periode.

Tot mijn grote verrassing werd ik opgebeld door Karin van de BeautyBank en uitgenodigd voor een wellness behandeling bij schoonheidsspecialiste Esther.

Vanaf het moment dat ik bij Esther binnen kwam voelde ik me meteen helemaal op mijn gemak. Op een heerlijk verwarmde stoel mocht ik plaats nemen en werd ik toegedekt. Toen kon de behandeling beginnen. Mijn huid werd gereinigd en daarna heerlijk vertroeteld met een gezichtsmasker en een massage die niet leek te stoppen wat ik natuurlijk heerlijk vond. Zij nam echt de tijd voor mij en ik voelde me even heel bijzonder, waardoor ik echt een traantje moest wegpinken.

Als herboren met een zijdezachte huid en hele mooie zwart geverfde Bambi wimpers ging ik weer op huis aan. Nogmaals heel erg bedankt voor deze fantastische ervaring.
Liefs van Iris

Esther houdt van doen en korte teksten

Wat een lieverd is Iris met haar prachtige Bambi wimpers😍
Dankbaar dat ik dit mocht doen.
Liefs Esther 

schoonheidssalon esvedra

Lees ook...

Popular Articles...