Met BeautyBank special projects komen we op unieke plekken waar mensen samenkomen die de extra aandacht voor uiterlijke verzorging zo goed kunnen gebruiken maar daar zelf vaak niet de middelen voor hebben. Zo ontvingen wij een enorme grote schenking van Dr. Hauschka verzorgingsproducten.

BeautyBank special projects

De BeautyBank doet, naast het verbinden van cliënten en beauty-professionals meer. We zetten ons daar in waar we kunnen bijdragen aan het vergroten van het esthetisch kapitaal, waar zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien vanuit aandacht voor uiterlijke verzorging. Zo heeft BeautyBank special Projects afgelopen jaren naast financiele donaties meerdere malen donaties ontvangen in de vorm van verzorgingsproducten. Omdat de beautyBank niet beschikt over een locatie of distributiefaciliteiten zoeken we altijd naar partnerships waarmee we in één keer een grotere groep mensen kunnen verrassen.

Samenwerking Leger Des Heils

De donatie van Dr. Hauschka bestond uit een enorme hoeveelheid prachtige verzorgingsproducten. Uit de persoonlijke contacten tussen de BeautyBank en tal van instellingen en organisaties kwam de mogelijkheid naar voren, in samenwerking met Het leger Des Heils, een grote en diverse groep mensen te verrassen met de verzorgingsproducten.

165 Wow, wat ben je mooi tassen

Eind April kwam een team vrijwilligers samen bij de vestiging van Het Leger Des Heils in Amsterdam Noord. Samen vulden zij 165 tassen met verzorgingsproducten. Deze tassen werden uitgereikt aan gezinnen in crisis opvang, een huis met tienermoeders en een groep vrouwen die het enorm zwaar hebben in het Amsterdamse Red Light district. De dankbaarheid was enorm en willen we via deze weg doorgeven aan Dr. Hauschka, en iedereen die zich heeft ingezet.

Lees ook...

Popular Articles...