Samen meer mensen laten stralen. We zijn enorm blij met de samenwerking met Dream4Kids vanuit de gedeelde ambitie mensen in hun kracht te zetten zodat het uitvoeren van dromen en het bereiken van doelen vanuit meer zelfvertrouwen en eigenwaarde dichterbij komt. Waar wij als Beautybank vooral volwassenen helpen kunnen we in de samenwerking met Dream4Kids ook meer gaan betekenen voor kinderen en ouders.

Over Stichting Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert al meer dan 10 jaar droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die te kampen hebben met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding of mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens tijdens een droomdag. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven. Uitsluitend professionals (traumatherapeuten en medewerkers van diverse jeugdzorginstellingen) mogen kinderen bij Dream4Kids aanmelden; de droomdag wordt ingezet als onderdeel van hun behandelplan. Na de droomdag worden de kinderen jaarlijks uitgenodigd op de grote clubdag van Dream4Kids. Dream4kids verliest hen dus niet uit het oog!

De samenwerking

In de samenwerking met Dream4Kids slaan we de handen ineen rondom Droomdagen voor kinderen met een trauma. Daarbij gaan we als Beautybank de aangesloten beauty-professionals vragen of zij tijd hebben om zich bijvoorbeeld in te zetten tijdens de jaarlijkse Dream4Kids Clubdag. Maar vooral denken we aan Droomdagen waar een beauty-professional onderdeel is van de droom van het kind. Ook kan het zijn dat in het droomgezin vader of moeder in de doelgroep van de BeautyBank valt en aangemeld kan worden voor een behandeling.

Kortom: een mooie samenwerking tussen Dream4Kids en De BeautyBank waar we nu al trots op zijn!

Meer informatie over de Dream4Kids is te vinden op www.dream4kids.nl.

“Een Droomdag is echt een cadeau. Ook voor mij als hulpverlener. Door de samenwerking met Dream4Kids kunnen we iets positiefs brengen in het leven van een kind.”

[foto banner: ivan-dostal-z6ZPLcDTKOY-unsplash ]

Lees ook...

Popular Articles...