En dan word je ineens gebeld door de redactie van EditieNL. Ze zijn de BeautyBank in allerlei publicaties online tegengekomen. De oproep die we deden in ons nieuwsbericht over de Groeiende wachtlijst verdiende meer aandacht. Of we morgen meteen tijd hebben om voor de camera toelichting te geven voor een twee minuten item in EditieNL, vlak na het nieuws van zes uur op RTL4 i?

Natuurlijk willen we meewerken, we zijn tenslotte hard op zoek naar meer hulp zodat we alle clienten die nu in de wachtlijst staan sneller kunnen verbinden.

Met de filmploeg naar Breda Hair & Looks

De redactie van EditieNL wilde ook graag met een eerder geholpen client en een aangesloten beauty-professional spreken. Nu stond er al een afspraak gepland met Ronald Martens. Hij is als beauty-ondernemer met meer dan twintig Hair & Looks salons in Noord Brabant aangesloten bij de BeautyBank. De locatie was snel gekozen. En hoe mooi dat Sacha (lees haar drieluik 1, 2, 3) een van de eerste cliënten die we mochten verbinden, net heel goed nieuws heeft ontvangen wat ze graag voor de camera wil delen.

EditieNL bereikt heel veel mensen door heel Nederland.

Als we toch eens aan zoveel mensen via televisie mogen uitleggen waarom de BeautyBank wachtlijst groeit en hoe we deze wachtlijst kunnen inkorten met de hulp van meer vrijwilligers voor het team verbinders, meer Beauty-professionals door het hele land. En hoe mooi zou het zijn als we dan toch een partij tegenkomen die ons kan helpen de volgende stap te zetten met de it ondersteuning van ons team.

Te veel wensen voor twee minuten nationale televisie

Daar sta je dan voor de camera. Twee minuten zijn kort. Zeker omdat we zo graag de oproep willen delen dat we op zoek zijn naar meer vrijwilligers die de verbinding willen maken en meer beauty-professionals door het hele land.

De uitzending

We zijn enorm dankbaar voor de aandacht die EditieNL en RTL Nieuws online ons geven. Uiterlijke verzorging is een eerste levensbehoefte en steeds meer mensen zijn niet in staat om de stap naar een kapper of andere beauty-professional te maken omdat ze er simpelweg het geld niet meer voor hebben als de vaste lasten zijn betaald vanuit de minimum situatie die bij velen financieel de situatie is.

Bekijk de uitzending op RTL Nieuws online. [Klik hier]

Lees ook...

Popular Articles...