Verwachtingen, als je stilstaat bij het woord verwachtingen dan is dat een woord met enorme impact. In ons leven zijn het vaak de verwachtingen van anderen die ons bezighouden, onzeker maken omdat wij verwachten dat anderen bepaalde verwachtingen van ons hebben. Naarmate we ouder worden leren we steeds beter om te gaan met verwachtingen, ze los te laten, te temperen of zelfs even heel ontspannen in het nu te zijn en alle verwachtingen, even los te laten dat zijn de momenten dat de mooie, onverwachte dingen gebeuren. Zo stapt Irina zonder verwachting naar een mooie ervaring

Ik ben erg blij met mijn leven en alles eromheen. Het voelt nu compleet. Ik ben een vrouw van 58 jaar, alleenstaande moeder met een  dochter van bijna 23 jaar. 35 jaar geleden ben ik vanuit  Roemenië naar Nederland gekomen.

Zelfvertrouwen uitstralen

Jaren geleden ben ik door omstandigheden bij de voedselbank terechtgekomen en even later bij de kledingbank. Daar heb ik kennis gemaakt met een mevrouw die mij over de BeautyBank vertelde. Omdat ik bezig was met solliciteren en dacht ik wel een make- over te kunnen gebruiken om meer zelfvertrouwen uit te stralen en goed over te komen bij het vinden van een baan. Daarom heb ik mezelf voor de BeautyBank opgegeven.

Ik was ontzettend blij toen Karin mij belde en helemaal toen ik later in de mail begreep dat ik naar een kapper in Amsterdam kon. Ik heb vooraf gekeken op de site https://vanmarco.nl zodat ik wist wat ik kon verwachten…. Ik wist niet wat ik zag, ik was zo blij dat ik daarheen mocht.

Mijn droom is uitgekomen

Een dag later kreeg ik het telefoonnummer van de kapper “ Van Marco “ ik belde met Lisette en kon meteen op de donderdag komen, was dolblij. Zonder enige verwachting ging ik er heen. Ik werd heel goed ontvangen en had een geweldige middag.

Lisette en Elise hebben mij liefdevol behandeld en hun best gedaan. aan het einde van de dag zag ik er niet alleen mooi uit maar voelde me ook onzettend gewaardeerd. Kijk maar op de foto’s hoe blij en gelukkig ik mij voelde.

Ik ben ontzettend dankbaar voor een geweldige en onvergetelijke dag. Wat een cadeau hebben jullie mij gegeven. Ik ging naar Van Marco als een grijze muis en ging naar huis als een trotse Pauw, onbeschrijfelijk hoe ik me voel…Waardeer alles wat voor mij en andere wordt gedaan wordt.

Ik heb inmiddels de baan gekregen en al is het gedeeltelijk vrijwilligerswerk en verdien ik er geen geld mee, ik ben super gelukkig. Het is een opening naar de toekomst. Het lijkt erop dat een deur naar een nieuwe wereld open is gegaan toen Karin mij belde. Ik ben erg dankbaar met mijn leven en alles en iedereen. bedankt!  

Het voelt nu echt compleet voor mij.

Bedankt! Hartelijke groet, Irina

Lees ook...

Popular Articles...