Ruim een jaar geleden meldde zich Yvonne voor het eerst bij ons aan. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek vertelde ze over haar leven en haar toekomstplannen waarna contact werd gezocht met Lynne, een professional bij Yvonne in de buurt. Lynne verwelkomde Yvonne en heeft haar heerlijk in de watten gelegd, zodat zij met een goed gevoel aan haar vrijwilligerswerk kon beginnen. Wat Yvonne kennelijk niet goed begrepen had was dat de BeautyBank-verbinding tot behandeling eigenlijk eenmalig is. 

Dat extra steuntje in de rug

Tot onze verbazing meldde Yvonne zich opnieuw bij ons aan. En natuurlijk zijn wij met haar in gesprek gegaan. Yvonne had na haar bezoek aan Lynne stappen gemaakt en was met haar grotere doel aan de slag gegaan. Prachtig om te zien dat uiterlijke verzorging bijdraagt aan motivatie en drive en voor ons reden genoeg met de professional te overleggen een tweede bezoek aan een professional te overwegen als extra steuntje in de rug. 

De professionals vragen het regelmatig

Onze beauty professionals vragen regelmatig: ‘Heb je nog een cliënt voor mij? Ik wil me zo graag inzetten!’ Deze keer kwam dat goed uit. Beauty professional Helen had contact gezocht en na overleg mochten we Yvonne toch weer blij maken met een kappersbehandeling. Hoe mooi dat we met het verbinden twee mensen blij hebben gemaakt! ?

Vrouw & Bijkomstigheid…

Toen ik vanmorgen aankwam bij de Knipkamer op de Prinsengracht, was het lekker zonnig bij binnenkomst. Ik kreeg een hartelijk ontvangst van Helen met daarbij een lekker kopje koffie.

Helen heeft mij ook handige tips gegeven, hoe mijn haar in de toekomst bij te kleuren, want dat had ik zelf niet echt goed gedaan. Zij heeft meerdere highlights aan de voor en zijkanten gedaan en lowlights aan de achterkant.
Tijdens de inwerktijd nog een tweede bakje koffie gekregen en lekker ontspannen de Happinez magazine gelezen.
Hierna werd mijn haar heerlijk gewassen en verzorgd.

De punten van mijn haar werden geknipt en mijn nek met de tondeuse gedaan. In model geföhnd met ondersteunende spray en ook weer een tip gekregen, hoe je je haar zelf het beste kan föhnen.

We hebben tussendoor ook gebabbeld. Wat is Helen een leuke en spontane lieve vrouw! We delen ook nog eens dezelfde passie, namelijk de kleuranalyse. Dit wil ik graag verder leren, zodat ik precies weet wat er bij iemand persoonlijk qua kleur het beste past.  

Vrouw & Bijkomstigheid“ zo noem ik het  maar even… gedeelde interesse

Ik heb haar beloofd dat ik een keer langs kom, om zelfgebakken taart te brengen.

Het was echt een dag om op terug te kijken, dankzij de BeautyBank en Helen, die mijn haar zo mooi gedaan heeft.

Lieve groetjes, 

Yvonne 

Lees ook...

Popular Articles...