Als BeautyBank vragen wij de cliënten die zich aanmelden altijd naar hun doel. Daarmee bedoelen we dan niet het soort behandeling maar dat wat zij graag in de nabije toekomst zouden willen bereiken in hun leven. Melissa’s doel vraagt veel discipline, doorzettingsvermogen en daarbij kan ze alle motivatie en een extra boost via haar uiterlijk zeker gebruiken. Melissa vertelt…

De uitdaging van Melissa

Mijn doel is om 35 kg af te vallen. Ik ben inmiddels al 15 kg kwijt. Doordat ik mij hierdoor al een heel ander persoon voel, maakte de heerlijke kappersbehandeling dat ik nog meer ging stralen! Niet alleen 15 kg vet minder, maar ook het futloze haar is weg! 

En nu kan ik verder stralend de strijd aan met de overige 20 kg! En dit geeft mij een heel grote boost!

Alleenstaand met drie kinderen

Ik ben een alleenstaande moeder van drie geweldige en vooral bijzondere kinderen. Ben al heel jong volledig afgekeurd, omdat ik reuma en artrose heb door mijn gehele lichaam. 

Net zoals misschien wel veel moeders, vergeet ik mezelf vaak en staan mijn kindjes op nummer 1 in alles! Zo schiet daarom de uiterlijke verzorging – zoals een knipbeurt, wat voor veel mensen normaal is –  er voor mezelf bij in. 

Aangezien ik twee zoons heb die toch echt om de zes weken hun haartjes netjes geknipt moeten hebben, stel ik hen op nummer één. Ik vind dat mijn kinderen niet mogen lijden onder mijn klein budget.

Ik zag de aanmoedigingsbrief en heb mij direct aangemeld

Toen ik afgelopen december een mooie pakket ontving van Kim Feenstra, werd ik blij verrast met een uitnodiging van de BeautyBank. En wauw, wat een geweldige en lieve mensen zijn dat! 

Het duurde even voordat het verbindingsteam van de BeautyBank mij kon verbinden aan een aangesloten beauty-professional, waarvan ik een verfrissend nieuw kapsel kreeg en waardoor ik nog meer gemotiveerd ben om mijn afvalrace door te zetten.

Dank jullie wel allemaal

Melissa

Professional Lindsay vertelt,

Wat was het mooi en voelde het goed dat ik Melissa zo blij heb kunnen maken met een nieuw kapsel en haar haren weer wat gezonder heb kunnen maken, we zijn er nog niet en hebben daarom een vervolgafspraak gemaakt, deze lieve meid verdient het

Melissa, wij wensen jou veel succes!

Lees ook...

Popular Articles...