De BeautyBank verbindt. Maar zelfs met meer dan honderd professionals komt het nog regelmatig voor dat de aangesloten professionals net te ver weg gevestigd zijn voor de clienten die zich aanmelden. Geen geld betekent ook vaak geen vervoer. OV is duur en op de fiets is de afstand toch beperkt. Maar gelukkig lukt het steeds weer nieuwe professionals bereid te vinden. Voor Gerrie vonden we kapperszaak Styling’s Hengelo bereid.

In december ontving ik van Kim Feenstra een kerstpakket met daarin een brief van de BeautyBank. Ik mocht me daar aanmelden….. Even heb ik getwijfeld omdat ik altijd denk dat een ander het harder nodig heeft als ik. Toch heb ik een berichtje gestuurd en al snel kreeg ik een berichtje terug. Na de feestdagen nam Karin contact met mij op. Ik vertelde haar over onze situatie waardoor dit soort ‘luxe’ uitgaven niet mogelijk zijn. Als het al mogelijk is dan zijn het voor mij toch de kinderen die naar de kapper mogen gaan en mezelf zet ik altijd op de laatste plaats.
Karin had nog geen professional in onze omgeving maar ging voor mij op zoek en al snel had ze een kapperszaak gevonden die mij wilde ontvangen.
Ik heb na overleg zelf contact opgenomen en de afspraak gemaakt.

Een ontspannen middag

Ik werd heel leuk ontvangen en ik had een hele lieve kapster die mij de behandeling heeft gegeven. Ik heb al jaren mijn haar zelf zwart geverfd en wilde graag terug naar blond en ik dacht dit is de kans voor mij. Ze vertelde mij dat in 1 keer terug naar blond (bayalage) niet ging lukken maar dat ze het wel lichter ging maken. Ik kreeg ondertussen heerlijke koffie en kletste gezellig met kapster Marsha . Ook kreeg ik nog een fijne hoofdmassage en ik vroeg voor de grap of ze dit niet elke ochtend even bij mij kon doen omdat dit wel heel fijn was. Een aantal uren later was het klaar. En inderdaad mijn haar is nog niet blond maar het was wel een stuk opgelicht en heel mooi gestyld. Helaas waaide het die dag heel erg waardoor het toen ik thuis kwam al gedeeltelijk uitgezakt was hahaha! Het was een hele ontspannen  middag waarin ik echt een keer even de tijd voor mijzelf had en heerlijk in de watten werd gelegd.

Een nieuwe start

Ik ben sinds kort begonnen met een nieuwe baan en bezig met nog een aantal andere dingen voor de toekomst en dan is het toch wel heel fijn als je jezelf goed voelt en dit ook uitstraalt. Ik wil Karin, haar team en kapperszaak Styling’s Hengelo  heel erg bedanken dat ze dit belangeloos doen voor anderen. Toppers zijn jullie.
Liefs van mij
Gerrie

Onze eerste gast…

Ik ben Marcha en werk sinds Augustus 2018 bij kapsalon Styling’s Hengelo, een salon waar met veel passie en vakmanschap wordt gewerkt.

Onze werkgeefster Brigiet vertelde ons dat we aangesloten zijn bij de BeautyBank en dat wij mensen een behandeling mogen aanbieden om een steuntje in de rug te geven voor een nieuwe start. Nu mocht ik onze eerste gast ontvangen en helpen in de kapsalon. Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen en vooral iemand de haren mooi te maken. De dame in kwestie heeft een hele metamorfose  ondergaan en ze was erg tevreden. Bijzonder om hieraan mee te mogen helpen.

Marcha

Lees ook...

Popular Articles...