Soms zijn er maar weinig woorden nodig om blijdschap te voelen, wat de verhalen van mensen zo mooi en persoonlijk maakt is de band die ontstaat tussen client, BeautyBank verbinder en professional, zo voel je nog meer de dankbaarheid ook al is het op het kleine briefje van Hennie

Hennie schrijft,

Wat is het fijn dat er mensen in je leven komen om jou te helpen je weer een goed gevoel te geven zodat je verder kunt, ik heb het alles behalve gemakkelijk gehad en besef als geen ander dat gezondheid het allerbelangrijkste is

Voordat ik gezondheidsproblemen kreeg werkte ik in de zorg voor dementerende ouderen. Hartfalen en longproblemen hebben er mede voor gezorgd dat ik moest vechten voor mijn leven. De littekens die ik daar door overhield maakten mij erg onzeker. Ook de medicijnen laten hun sporen na. Je haar en huid worden er zeker niet beter op. Gelukkig gaat het steeds beter met mij. Ik ben gaan sporten en nog gezonder gaan eten. Alleen omdat ik inmiddels afgekeurd ben blijft er weinig te besteden over om mijn haar professioneel te laten verzorgen voor het goed kunnen blijven verzorgen, om te besparen kleurde ik het zelf.

Dat is niet te vergelijken met juist die boost van een professionele kapper. Zij weten je haar weer zo mooi te krijgen dat je van binnenuit naar buiten weer gaat stralen.

Dankjewel lieve Melanie en BeautyBank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

Melanie, ‘Iedereen heeft weleens iemand nodig’

De dag dat ik had afgesproken met Hennie wist ik niet wat mij te wachten stond, we hadden eigenlijk meteen een klik en hebben heerlijk gepraat over van alles en nog wat. Uiteindelijk begon ik met de kleuring, Hennie wilde graag verschillende tinten in haar haar maar wel zo natuurlijk mogelijk, tijdens de inwerktijd vertelde Hennie haar verhaal, daardoor besefte ik nog meer waarom ik mij destijds heb aangemeld als beautyprofessional bij de Beautybank.

Iedereen heeft wel eens iemand nodig, is het niet voor een klusje in huis dan is het wel een luisterend oor wat mijn vak als kapster ook nog eens met zich meebrengt, ik vind contact met mensen gewoon erg fijn en dan is geld niet op zo’n moment minder belangrijk. Ik hou er een goed gevoel aan over en hopelijk ook de mensen die ik mag helpen

Melanie

Lees ook...

Popular Articles...