Wist je dat in Nederland mensen van meer dan tweehonderd verschillende nationaliteiten wonen. Ook bij de BeautyBank melden zich cliënten aan die Nederlands niet als moedertaal hebben. Als er dan een mooie verbinding tot stand komt en ook nog een ervaring gedeeld wordt, dan zijn we trots op onze vrijwilligers en op de cliënten want samen doorlopen ze de procedure en dat vraagt van beide kanten begrip en doorzettingsvermogen.

Verbinder Elsa bracht de verbinding tussen Lucia en Hair & Looks Breda Hoge Vucht tot stand en ontving het verslag van Lucia die haar best heeft gedaan haar ervaring in het Nederlands met ons te delen.

Lucia hoe ben je bij de BeautyBank terecht gekomen ?

“Een avond wanneer ik laat mijn kindje slapen was ik op Facebook en ik zie daar iets interessants. Dus ik dacht even invullen en kijken wat gaat gebeuren. Ik ben zo dat ik vertrouw geen reclames enzo maar deze keer ik heb dat gedaan. Na paar maanden later krijg ik app van Elsa om een afspraak maken voor bellen. Ik zei is goed. Ik was zo blij mee.”

Hoe heb je de weg naar de afspraak met de kapper ervaren?

En wanneer ik krijg telefoon nummer van die kapper ik was super blij ik heb gelijk afspraak gemaakt. Dat ging zo alles snel en nu ik heb mijn haren echt mooi en ik voel me echt beter dat ik hoef niet schamen voor mijn grijze haren.

Dat is mijn ervaring. Voor eerste keer ik was bij de kapper en die kapper was zo lief.
Ik was nooit bij de kapper en ik zit onder de bewind dus geen extra geld om zo iets te doen omdat is te duur

Dank jullie wel, Lucia voor het delen van je ervaring, Elsa voor het tot stand brengen van de verbinding en natuurlijk ook Hair & Looks Breda Hoge Vucht voor hun inzet elke keer weer.

Lees ook...

Popular Articles...