Professionals die met uiterlijke verzorging bezig zijn hebben over het algemeen een gave, een talent. Zij weten met hun gave exact aan te voelen hoe ze met hun talent een buitenkant kunnen creëren die mensen in hun kracht zet. Een uiterlijk waarmee de innerlijke kracht wordt versterkt. Lisette gaf Vallantina, een sterke alleenstaande moeder haar ME-Moment. 

Vallantina deelt haar verhaal: Na een heftige tijd van het overlijden van mijn ex man, de vader van de 3 oudste, huiselijk geweld scheiding, verhuizen en intensieve zorg voor mijn 2 oudste kinderen sta ik nu aan het begin van een nieuw hoofdstuk met mijn 4 kinderen.

Waar een folder toe kan leiden

Ik kwam een folder tegen van de BeautyBank en verdiepte mij even in de informatie. Dat was ook iets voor mij. Na mijn aanmelding via de website van de BeautyBank werd ik al gauw gebeld door Karin waar ik een fijn gesprek mee had. Via de e-mail ontving ik de gegevens van wat we besproken hadden en de contactgegevens van Lisette voor het maken van een afspraak.

De grote dag met een warm welkom..

Een week er na was de grote dag er al met een hartelijk warm welkom van Lisette. Wat een warm bad en verwennerij. Al pratend met een bakje koffie en een heerlijk zelfgebakken koekje werd mijn haar onder handen genomen. Ik wilde graag eens iets anders dan lang haar wat maar in een staart bijeen gebonden zat.

Mijn ME moment

Lisette wist wel raad met de wensen.  Ze heeft er highlights ingezet en mijn haar lekker pittig geknipt. Al pratend en met het gaan van de lange lokken viel er een hele last van mijn schouders.

Dit ME-moment heeft een energieboost gegeven waardoor ik weer met frisse moed aan nieuwe stappen ben begonnen.

Lieve Karin, Beautyteam en Lisette. Dank jullie wel voor dit mooie bijzondere en warme geschenk. Liefs Vallantina

Elke ontmoeting tussen een client en een professional levert altijd twee verhalen die samenkomen in unieke aandacht. Zo schreef Lisette:” Hi Karin, ik wil graag mijn ontmoeting met Vallantina met je delen.

Moeilijke tijden ontstaan op allerlei manieren

Naast de activiteiten die ik doe voor stichting haarwensen en mijn deelname aan de Alpe d’huzes om geld op te halen voor kanker, heb ik me sinds kort aangesloten bij de Beautybank. Immers, je hoeft niet perse ziek te zijn om in een moeilijke periode terecht te komen.

Soms woont iemand gewoon om de hoek

Ik denk, en met mij een heleboel mensen, dat we soms geen idee hebben hoe het is om financieel in een heel lastig plaatje te belanden. Vallantina bleek bij mij in de buurt te wonen. Dus zo dichtbij kunnen mensen in de ellende soms zitten zonder dat je dat in de gaten hebt.

Positieve krachtige vrouw

Vallantina heb ik als een zeer positieve en krachtige vrouw leren kennen die zich er niet onder laat krijgen.
Simpelweg omdat ze zich dat niet kan permitteren met vier opgroeiende kids om zich heen. Rondkomen van negentig euro per week lijkt mij, bijna onmogelijkKleine moeite en zoveel dankbaarheid

Wat voelt het dan voor mij eigenlijk als een hele kleine moeite om zo iemand een heerlijk verwen middag te bezorgen. Begrijp me goed, niet omdat ik het zielig vind,want dat is Vallantina allerminst.  Maar omdat ik ook een vrouw ben en als geen ander weet hoe heerlijk het is als je haar goed zit en je gewoon even niks hoeft,
alleen maar even tijd voor jezelf en genieten…

Groetjes lisette

Lees ook...

Popular Articles...