Elke persoon is constant in ontwikkeling. We veranderen als mens vanuit onze ervaringen en zo kan het voorkomen dat je in een fase in je leven bent aangeland waar je uiterlijk niet meer past bij wie je van binnen bent geworden op dat moment. Yvette mocht, in de unieke salon van Coiffeur Tim, haar nieuwe ik in zijn vooruitkijkspiegel zien verschijnen.

Yvette vertelt hoe zij haar bezoek ervaren heeft

Zeer verheugd was ik, dat ik de mogelijkheid kreeg, om gebruik te maken van het aanbod van Beautybank. Reeds vele jaren vecht ik, om om te gaan met de gevolgen van mijn belast verleden. Sinds kort deden zich hierin een aantal positieve veranderingen aan, die zorgdragen voor een doorbraak in positieve zin. Dan ineens gloort er weer positiviteit aan de horizon, en krijg je des te meer power om door te pakken.

Heerlijk te voelen dat je een nieuw mens wordt

Heerlijk te voelen, dat je een nieuw mens wordt, zorgen schuiven steeds meer aan de kant en vanuit de omgeving kreeg ik steeds meer te horen, wat ben je een warme, hartelijke persoonlijkheid. Dat klopt, daar komt steeds meer ruimte voor en ik kan het steeds meer toelaten.

Echter, iedere keer als ik in de spiegel keek, zag ik mijn “oude” gezicht en lichaam, dat niet mee ging in de huidige veranderingen.

Iedere keer als ik in de spiegel keek, zag ik mijn “oude” gezicht en lichaam, dat niet mee ging in de huidige veranderingen.

Totdat ik in contact kwam met Beautybank. De alleraardigste Karin, die de organisatie leidt, heeft er voor gezorgd, dat ik in contact werd gebracht met Coiffeur Tim.

Nu matchen innerlijk en uiterlijk weer met elkaar

Hij heeft werkelijk alles uit de kast gehaald, om mij om te toveren, tot een zelfverzekerde, sprankelende dame. Nu matchen innerlijk en uiterlijk weer met elkaar en ik ben er reuze blij mee.
Niet in woorden te omschrijven!

Ik heb een hierdoor een boost gekregen, om des te meer mijn schouders onder mijn positieve ontwikkeling te zetten en vooral door te gaan. Dit kwam precies op het juiste moment op mijn pad.

Karin en Tim, ik ben jullie ontzettend dankbaar hiervoor!
Warme groet, Yvette

Mijn eerste samenwerking met de BeautyBank 

Nadat ik mij had aangemeld als professional kreeg ik al snel een appje en vervolgens een telefoontje. de BeautyBank had een eerste client voor mij, of dat schikte. Al spoedig belde cliënte Yvette mij op voor een afspraak en een paar dagen later was het al zover.

Toen ze haar leeftijd vertelde viel ik bijna van mijn geloof

Ik wist helemaal niets over haar en dat vond ik best spannend.

Na gezellig een kop koffie te hebben gedronken en een kort intakegesprek. Toen ze zei dat ze 51 was viel ik bijna van mijn geloof. Ik begon met de kleuranalyse. Hier kwam al snel uit dat zij een herfst type is. Ik heb haar verlost van haar zomer haar en gaf haar een mooie warme bruintint. Maar het resultaat mag er ook wel zijn.

Dat had wel even impact op mij

Wat Yvette niet wist was dat een vriendin van mij langs kwam om wat foto’s te maken en heb haar daarom ook mooi opgemaakt, ze zei: “Ik lijk wel een prinses”. Kijk daar doe je het toch voor. Ik wist natuurlijk niet haar hele verhaal maar tijdens de ontzettend gezellige middag vertelde ze mij veel over haar verleden en dat had wel even impact op mij. 

Een vrouw als Yvette zo blij en dankbaar er 10 jaar jonger laten uitzien. Ze leek echt begin 40. Alles bij elkaar een geslaagde dag.

Dankbaar als ze is kreeg ik als cadeau een hele mooie geur kaars met een lieve kaart 

En zij een goodybag van mij..

Liefs 

Coiffeur Tim 

Lees ook...

Popular Articles...