Aanmeldingen die ik bij de BeautyBank binnen krijg variëren per mens, situatie en leeftijd, steeds vaker zijn er de gesprekken met cliënten die zeer persoonlijk zijn zo verdrietig dat je alles wilt doen om mensen weer te laten stralen zo ook de nog geen 20 jarige Joyce, na ons gesprek en de vraag of zij mee wilde doen met haar verhaal schreef zij mij het volgende en deelde haar ervaring van haar verwendag bij salon Zieba

Hoe de Beautybank mij zo positief veranderde

Ik ben al een geruime tijd heel erg ziek en mede daardoor is mijn haar dunner en dof geworden en hangt het sluik naar beneden, Ondanks de verschillende ziektes doe ik mijn best om positief in het leven te staan en er wat van te maken. Doordat ik niet kan werken heb ik ook geen gewerkte jaren opgebouwd waardoor ik geen recht op een uitkering heb en vinden de instanties dat mijn ouders tot mijn 27 ste levensjaar voor mij moeten zorgen, dit voelt zo naar omdat ik daardoor ook geen geld heb voor mijzelf en daarmee een stukje vrijheid mis.Ik besloot toen een keer om mijn haar in een paar gekke kleurtjes te verven die ik mooi vond om er mooi uit te zien, het was heel mooi geworden maar het onderhoud was te vermoeiend voor mij.Tot ik voor een bruiloft een rode jurk had en mijn haar niet mooi daar bij stond besloot ik het maar te ontkleuren wat niet goed uitpakte en werd hier erg verdrietig van want je haar is toch een soort van kroon die je het liefste nooit afzet.

Onzekerheid ,veel onrust en hele dagen in gedachten bezig met mijn haar was het gevolg totdat ik een bericht van het prachtige goede doel de BeautyBank voorbij zag komen, een organisatie die snapt hoe belangrijk het is om jezelf mooi te voelen, zij snappen ook dat het verschrikkelijk is als je ongelukkig bent wanneer je graag naar de kapper wilt maar daar gewoon geen geld voor hebt.Ik schreef mijzelf in, al snel werd ik gebeld en na een fijn gesprek met Karin werd ik in contact gebracht met mevrouw Barati van salon zieba.nl

De dag dat ik naar de salon van mevrouw Barati ging heb ik als bijzonder fijn ervaren want zij wilde met alle liefde mijn haar weer mooi maken en voelde mij eindelijk weer mooi! Zelfs mijn wenkbrauwen heeft zij nog geëpileerd en ook die van mijn vriend. “Ik ben zo blij dat ik nu vol trots weer over straat kan, Beautybank is geweldig”

Met dank aan mevrouw Barati van salon Zieba

Lees ook...

Popular Articles...