Nu de herfst officieel is binnengetreden lijkt de decembermaand alweer om de hoek. De aanmeldingen met daarin doelen beschreven vanuit persoonlijke situaties komen langs vele wegen die naar de BeautyBank leiden, een daarvan komt al vijf jaar terug via de Kerstpakketten actie van Kim Feenstra. Samen met haar team organiseert zij jaarlijks in samenwerking met een tal van ondernemers die bij willen dragen, vanuit de BeautyBank stoppen wij een aanmoedigingsbrief in alle pakketten, een van deze brieven zat in het welverdiende pakket van Joyce , haar verhaal deelt zij met ons om haar medemens te inspireren

Een lichtpuntje voor mijn kind

In December 2019 heb ik door aanmelding van een vriendin een kerstpakket van Kim Feenstra gekregen. Naast alle tastbare prachtige cadeaus zat er een brief van de BeautyBank bij gericht aan “Voor Jou ” Een aanmoediging om mij aan te melden. Dit heb ik dan ook gedaan. Op dat moment leefden wij al jaren op minimum niveau. Na jaren van geestelijke mishandeling ben ik in 2011 samen met mijn kind bij mijn toenmalige partner weggevlucht. Nou ja weggevlucht, ik ben in overleg samen met mijn twee jarig kind gevlucht, de situatie was ondragelijk en super onveilig om te blijven. Ben altijd bang geweest dat hij zou slaan en andere dingen met mij en ons kind zou doen. Een paar maanden na mijn vlucht kreeg ik een brief van een advocaat. Ik werd beschuldigd van ontvoering. De grond zakte onder mijn voeten weg want ik had dit in overleg gedaan. Gelukkig konden wij na verloop van tijd aantonen dat dit gelogen was en kreeg ons kind de hoofdverblijfplaats bij mij. Ondertussen kreeg ik een eigen woning en werkte een aantal uren per week. Helaas bleek mijn ex een narcist te zijn en liet hij ons niet met rust. We hebben ieder jaar zoveel rechtszaken gehad, zoveel dat ze niet meer te tellen waren. Dit zorgde voor veel onkosten en nog steeds zijn er rechtszaken. Een aantal jaren geleden werd ons kind zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld tijdens een omgang. Daarop is de omgang stopgezet. Mijn ex heeft de geestelijke mishandeling toegegeven, maar helaas de lichamelijke niet. Mijn kind en ik hebben daardoor beide een trauma opgelopen. Voor mijn kind heb ik alle hulp geregeld en zelf ging ik in de overlevingsmodus door. Ik werkte wel 24 uur maar helaas weigerde mijn baas keer op keer mijn loon te verhogen en heb ik jaren op het minimum loon gezeten. In de eerste corona periode ben ik zo afgeknapt en kon ik niet meer. Ik kwam in een burnout terecht en moest in oktober 2020 toegeven dat het echt niet meer kon. Sindsdien zit ik in de ziektewet en dat is helemaal geen vetpot. (Mijn ex betaalt al jaren geen alimentatie). In januari 2021 mijn baan verloren omdat ik niet wilde en kon verhuizen. Ondertussen loop ik bij de psycholoog en kreeg ik begin 2021 de diagnose PTSS. Hiervoor volg ik momenteel een zware behandeling. Maar het helpt, er komen steeds meer lichtpuntjes. De energie bouwt zich weer op en hopelijk kan ik eind dit jaar weer op zoek naar een leuke baan.

Volmondig ja

Afgelopen Juli kreeg ik een berichtje van Karin van de BeautyBank. Door corona was alles vertraagd maar of ik wilde laten weten of ik nog belangstelling had. Natuurlijk was mijn antwoord volmondig ja. Na een superleuk telefonisch intakegesprek kreeg ik de gegevens van Romy. Romy wist alleen mijn naam en dat ik ging bellen. De afspraak was spoedig contact opnemen en heb dat natuurlijk ook direct gedaan Ze was even niet te bereiken maar ze belde snel terug. En ook dat was direct een fijn contact. Door de vakantie van de professional werd de afspraak na haar vakantie gepland. Ik heb mogen genieten van een ontspannende gelaatsbehandeling bij Romy van beautysalon Zen in Goor. Ik was zoals gewoonlijk iets te vroeg. Na even in de auto te hebben gewacht ben ik toch vast naar de salon toegegaan. Daar werd ik erg vriendelijk ontvangen en kon ik na even te wachten plaatsnemen in de behandelingsstoel. Ze heeft eerst mijn wenkbrauwen geharst en bijgewerkt en daarna heb ik echt een superfijne gezichtsbehandeling gehad met tijdens het gezichtsmasker ook nog een hele fijne hoofdhuid massage. Wat is Romy een lieve meid en een erg fijne en goede schoonheidsspecialiste. Ik heb echt genoten en het was een echt opkikkertje.

Lieve Romy dank je wel voor de fijne behandeling en Karin van de Beautybank bedankt voor deze geweldige kans.


Romy van Mijn Zen Moment

Beauty Professional Romy 

Not all of us can do great things, but we can do small things with great love💕

Moeder Teresa

Een jaar geleden meldde ik mijn salon aan bij de BeautyBank, via een Facebook groep kwam de BeautyBank voorbij en ik wist meteen dit is iets voor mij. Naar de schoonheidsspecialiste gaan is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar een momentje voor jezelf is zo belangrijk en dat verdiend iedereen!

1 jaar na mijn aanmelding kreeg ik een bericht dat er een dame uit de omgeving zich had aangemeld en aan mij gekoppeld zou worden. Die zelfde middag nam ze nog contact met mij op om een afspraak in te plannen. Samen hebben we de wensen besproken en gekozen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Die dag kwam Joyce binnen, een ontzettend lieve dame met prachtige volle wenkbrauwen. Voor mij voelde het meteen heel goed en vertrouwd, alsof Joyce al jaren bij mij in de salon kwam. We hebben samen een aantal vragen door genomen en gekozen voor optimale ontspanning. Voor de behandeling heb ik haar wenkbrauwen gemodelleerd zodat ze nog mooier werden. Tijdens de behandeling hebben we gezellig gekletst. Joyce was meteen heel open en eerlijk over haar situatie en dat vind ik heel knap van haar. Deze behandeling was voor mij een hele mooie ervaring en volgens mij heeft Joyce ook heerlijk genoten! Lieve Joyce, alle kracht gewenst die je nodig hebt en veel geluk in de toekomst❤️.

Lees ook...

Popular Articles...