Veel te vaak horen we van cliënten van de BeautyBank dat ze geen verwachtingen hebben. Vanuit de financiële stress en de daarmee opgelegde druk dat eigenlijk niets meer kan of mag wordt het koesteren van verwachtingen neergeslagen. Terwijl juist het blijven dromen en koesteren van verwachtingen zo belangrijk is voor een betere toekomst. Nee alleen met het bedenken van een voorstelling van wat je graag zou willen ben je er niet, je moet wel in beweging blijven, stappen zetten. En dat is het mooie van de cliënten van de BeautyBank. Zelfs met lage verwachtingen, bijna niet meer durven hopen hebben ze de moed om zich aan te melden. Ze zetten een hele concrete stap, willen in zichzelf investeren omdat ze diep van binnen weten dat ze zelf het uithangbord zijn voor een mooiere toekomst. Zo zette Marian ook de stap.

Na de intake als snel samen op pad

Na mijn leuke intake gesprek met Silvie van de BeautyBank mocht ik een afspraak maken met Martine van The Make-up Factory in Amsterdam. Ik mocht mijn vriendin mee nemen, dus gingen we op pad. Uiteraard was ik weer eens te vroeg, maar zoals ik altijd zeg, beter te vroeg dan te laat. We hebben heel even buiten gewacht, en zijn om elf uur naar binnen gehaald, waar we een heerlijke bak koffie kregen en mijn vriendin thee.

Even lekker gekletst met Martine, die van alles vroeg, wat ik wilde enz.. enz.. Ik moet eerlijk vertellen dat ik geen verwachting had, alleen dat ik eigenlijk nooit make up gebruik , en best nerveus was omdat ik geen clown wilde worden, eigenlijk bang dat het teveel zou worden. Nou daar was totaal geen reden  voor, Martine pakte het super goed aan. Vertelde eigenlijk wat ik wilde horen: “Iets make up, met een natuurlijk uiterlijk”, Helemaal goed.

Nu moet ik zelf gaan oefenen, maar heb er zin in.

Martine gaf er gelijk hele goede tips bij, mijn vriendin schreef alles lachend op en maakte de foto’s. Nou het resultaat mocht er zijn, al zeg ik het zelf. Ik was echt verbaasd hoe ik er met make up uitzag. Dat voelde echt goed. Wat ben ik blij dat ik dit heb mogen mee maken, ik heb echt genoten. Zo super fijn.
Martine is echt top. Na anderhalf uur ging ik weer weg, met een super goed gevoel. Wij zijn gelijk door naar de stad gegaan, en je raad het zeker al, Ja zeker, ik heb make-up gekocht. Nu moet ik zelf gaan oefenen, maar heb er zin in.

Lieve lieve allemaal, Dank jullie wel voor dit super mooie, fijne cadeau die ik van jullie heb mogen ontvangen. Heel veel liefs. Marian

Lees ook...

Popular Articles...