Spanning omdat je totaal niet weet wat je te wachten staat. Voor de meesten denk ik wel herkenbaar. Een nieuwe plek, nieuwe mensen ontmoeten, toch wel een beetje spannend. Wat maakt die spanning? De mening van anderen? De nieuwe ervaring? Je mag het allemaal loslaten en over je heen laten komen. Niks is fout, je mag er zijn! Marijke heeft dankzij Roos van Mooi Zuiver een hele mooie ervaring gehad bij de schoonheidsspecialiste en is erachter dat de aandacht van een beauty professional voelt als een eerste levensbehoefte.

Nog nooit eerder
Onlangs mocht ik mij melden bij Mooi Zuiver in Schoorl. Nog nooit eerder was ik bij een schoonheidsspecialiste geweest. Ik wist totaal niet wat me te wachten stond en werd vriendelijk ontvangen door eigenaresse Roos van Mooi Zuiver.

Heerlijke cappuccino, heerlijke behandeling
Na het kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke cappuccino vertelde ze me wat ze ging doen, ik mocht plaatsnemen op de behandelstoel en werd heerlijk toegedekt. Roos legde bij alles uit wat ze ging doen en wat het voor mijn huid deed.

Na anderhalf uur was het helaas al weer voorbij en voelde mij  als herboren en ging lekker relaxt naar huis. De rest van de middag was ik zo rozig en wat een heerlijke ervaring. Mijn huid lekker rustig en wenkbrauwen weer netjes en geverfd. 
Heel hartelijk bedankt voor deze behandeling.  Ik ga mijn bewindvoerder zeker vragen of ze wil sparen zodat ik nog een keer kan.
Met hele vriendelijke groet Marijke. 

Professional Roos vertelt,

Wat vond ik het fijn om Marijke zo in de watten te mogen leggen en te zien hoe ze zich ontspande onder mijn handen. Graag wil ik mensen helpen niet alleen met huidproblemen maar vind het juist ook fijn ze in de watten te leggen zodat ze relaxt de deur uit gaan in deze snelle tijden.

Een paar jaar geleden kwam in contact met Karin van de BeautyBank. Het gedachtengoed achter de BeautyBank sprak mij erg aan want voor de mensen die het moeilijk hebben vind ik het extra fijn en belangrijk om af en toe te helpen. Ik wil dat zij zich weer fijn ze voelen, laat ze hun sterke punten zien, zoals bijvoorbeeld de wenkbrauwen mooi maken of mooie wimpers accentueren. Maar het kan ook gewoon een mooie glans op de lippen zijn na een behandeling, zo voelen ze zich weer gezien, huidhonger noemen ze dat ook wel eens. Ze gaan herboren en relaxt en de deur uit en dat geeft mij een fijn en dankbaar gevoel om op deze manier te mogen en kunnen bijdragen.

liefs Roos mooi-zuiver.nl

Lees ook...

Popular Articles...