Twijfel en onzekerheid zijn er altijd op uit om ons zelfvertrouwen een deuk te geven en ons te isoleren van alles wat ons lief is. Ze liggen overal op de loer en kunnen alles aangrijpen en ons in de tang nemen. Hoe mooi is het dat we als BeautyBank een middel kunnen aanbieden waarmee de grip vanuit twijfel en onzekerheid versoepeld wordt en zelfvertrouwen weer meer vrijheid geeft. Lees hoe Samantha zichzelf het extra duwtje gunde en de wereld weer omarmt met een lach.

De impact van

Ik ben Samantha, trotse mama van 2 meiden (6 jr & 8 mnd ). Ik ben 6 jaar geleden voor het eerst mama geworden van mijn mooie knappe dochter Selena. De zwangerschap ging niet heel voorspoedig met vooral veel maagzuur, misselijkheid en moeheid. Wat op 9 maart 2015 de mooiste dag van mijn leven moest zijn veranderde in een nachtmerrie.

Ik bleek het GBS bacterie bij me te dragen, en wat normaal geen kwaad kan, bleek voor mijn dochter Selena levensbedreigend te zijn omdat zij in het vruchtwater gepoept had en dit binnen gekregen had. Na een heftige bevalling kwamen we erachter dat zij een hersenvliesontsteking had en heeft zij 3 weken lang in het ziekenhuis gelegen met 3x per dag een antibioticakuur, slangetjes en alles wat daarbij komt kijken. Die roze wolk waar ze altijd over praten werd zo onder mijn voeten vandaan geveegd. Ik voelde me zo vreselijk. Omdat ik er ( voor mijn gevoel ) niet voor mijn kleine meid kon zijn kreeg ik hele erge schuldgevoelens wat zich uitte in spulletjes kopen voor haar, niks was te gek.. ik bleef kopen en uiteindelijk raakte ik hierdoor in de problemen. Ik kon mijn vaste lasten niet meer betalen en kwam hierdoor in een schuldhulp traject omdat ik er zelf niet meer uitkwam.

Vrij snel ben ik weer aan het werk gegaan en in Mei 2015 werd alles mij teveel en kreeg ik een postnatale depressie. Ik was op, ik kon niet meer en alles van afgelopen maanden kwam eruit. Ik ben een traject gestart bij een zorg instelling en ik heb een persoonlijk begeleider gekregen om mezelf op het rechte pad te krijgen. Nu 6 jaar verder heb ik mijn leven eindelijk een beetje op de rit gekregen. Ik heb een leuk huisje in het centrum, mijn rijbewijs afgelopen jaar behaald en ik heb geen schulden meer. Wel heb ik nog een bewindvoerder die mijn vaste lasten beheerd, ik vind dit erg fijn.

Nog niet zo lang geleden ben ik voor de 2e keer mama geworden en ik ben gelukkiger dan ooit te voren. Vorig jaar kreeg ik een folder in een kerstpakket van de BeautyBank en na lang twijfelen heb ik mezelf hiervoor aangemeld. Dit is een ontzettende grote stap geweest! Ik heb zoveel doelen en wensen die ik wil behalen. Ik heb 6 jaar niet gewerkt en ik ga heel graag opzoek naar een baan! Ik ben al mijn vriendinnen verloren sinds ik mama ben en ik zou heel graag weer nieuwe contacten willen en nieuwe vriendinnen en vrienden maken. Gewoon het “normale” leven zoals ik altijd zeg.

Ik heb een complete kappers make- over gekregen en ik voel me erg zelfverzekerd nu. Ik durf weer op iemand af te stappen en ik hoop dat dit mij gaat helpen! Ik raad iedereen dan ook aan, als je in een soortgelijke situatie zit om zich aan te melden bij de BeautyBank, wees niet bang! Je bent niet alleen ❤️ Soms is het fijn, om even lekker dat momentje voor jezelf te hebben, even tijd voor jou! Je word er echt beter van! En ook jij verdient dat..

Liefs Samantha 🥰

Heel erg bedankt voor deze kans!

Wij danken Hair & Looks Breda voor hun inzet

Lees ook...

Popular Articles...