Als BeautyBank zijn wij ontzettend blij met iedere professional die zich aanmeldt. De lijst met aangemelde cliënten blijft groeien en gelukkig groeit de lijst met professionals ook. Toen we als BeautyBank startte richtte we ons puur op kappers. Dit was namelijk bekend terrein.

In de loop van de jaren hebben zich steeds meer andere beauty-professionals aangemeld. Daarbij hebben we voor onszelf het toetsingscriterium of de professional bijdraagt aan het esthetisch kapitaal van de cliënten. En dat elk specialisme in de beauty-branche dat doet blijkt uit de vele mooie ‘Vooruitkijkspiegels‘ , waarin cliënten hun ervaringen delen.

Vertrouwen komt met erkenning

Als BeautyBank beseffen we dat het bezoek aan een beauty-professional vertrouwen vraagt. Toen de eerste massagesalon zich aanmeldde hadden we zo iets van, dit vraagt net weer meer vertrouwen. Of je iemand in een kappersstoel of behandelstoel van een schoonheidsspecialiste zet of dat je met minder kleding jezelf over geeft aan de handen voor een massage vraagt meer vertrouwen. Vandaar dat we als BeautyBank heel blij zijn met de erkenning van Uredu Wellness bij de belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche, kortweg BMS-belangenvereniging. In hun kerstmagazine voor de leden worden twee pagina’s besteed aan Uredu Wellness en het belang dat iedereen in staat zou moeten zijn door een Massage professional behandeld te kunnen worden omdat dit net zo belangrijk is als de kapper, schoonheidsspecialiste manicure, pedicure, huidtherapeut, visagie, styling advies en alle beauty-disciplines die bijdragen aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.

Lees ook...

Popular Articles...