De reactie op onze vraag of ze mee wilde doen was typisch Esther zoals we haar hebben leren kennen. “Wat tof, ik ga er straks eens even rustig voor zitten. Lief dat jullie ook de pijn, die nu aan onze kant is, belichten”.

Hoe gaat het nu met jou?

Het gaat nu ronduit goed! Gelukkig is er een modus gevonden waarin wij weer (veilig) mogen werken, drie weken eerder dan de eerste “geruchten” dat het pas 1juni zou worden. Ik heb allerhande maatregelen getroffen in de salon. Maar als iedereen zich houdt aan de regel “bij de minste klachten geen contact hebben met anderen en je laten testen” kan ik eigenlijk zonder maatregelen werken!

Houd rekening met elkaar en graag ook met mij

Ik heb al mijn klanten ingelicht dat ik een lever afwijking heb dus ik denk dat iedereen zich goed aan die regel houdt bij mij in de salon.

Even tussendoor, een weetje over de zucht

De zucht aan het einde van een massage?. Je zucht namelijk als je je lichaam van rust naar inspanning moet doen (en daar geen zin in hebt) zo geef je je longen aan we moeten naar een ander tempo! Je doet het ook vaak anders om van actie naar ontspanning te gaan. Dan haal je bijvoorbeeld rustig en diep adem. 

Zo lief, zo spontaan

ik heb zoveel lieve berichtjes ontvangen. Het berichtje wat mij het meest aangreep, was een klant die na twee weken belde met de boodschap dat ik renteloos mocht lenen bij haar. Zo lief dat ze zo meedacht. En nu na de verbouwing nemen heel veel klanten een presentje mee voor het dubbele gevoel van weer open mogen en vernieuwd open gaan

Deze periode was zo groots dat ik hem voor mij mooi en transformerend wilde maken

Ik denk altijd als ik toch eens een week vrij ben, dan…
– maak ik het vakantie fotoboek,
– ruim ik de garage op, op alfabet,
– lees ik die 3 boeken uit,
– en kook ik 7 gangen diners.
Van dit alles is niets gebeurd. Ik heb in de twee maanden dat ik dicht was eerst helemaal niets gedaan. Wel heb ik heerlijk verstild, verwerkt wat er gebeurde en de tijd kunnen nemen voor dagdromen, staren en wensen onderzoeken. En series gekeken?
– 2x/week contact gezocht met mijn klanten dmv “weetjes”.
– Onze hele salon verbouwd (mochten we ineens 3 weken eerder open?)

Ik zei hardop “ Rutte wat zeg je nou? Ik kan nog niet open!

De garage komt wel een keer als ik een week vrij ben. Deze periode was zo groots dat ik hem voor mij mooi en transformerend wilde maken.
Het nieuwe normaal geeft vast een zachtere bewustere lichtere wereld. Daar moest bewust een lichtere zachtere salon bij.

Naar mijzelf kijken en kennis delen

Deze periode van verstillen heeft mij heel erg laten kijken naar mijn wensen. Kennis doorgeven en op zo’n manier dat het beklijft voelt heel sterk. Ik ben aan het uitzoeken en sparren hoe ik dat het beste kan doen, waar en wanneer.

Mam dat moet jij doen

Hoe kwam ik in contact met de BeautyBank tja dat is het verhaal van Imro mijn zoon, toen 8 jaar oud ? In het vliegtuig lazen we een stukje over Karin en de BeautyBank in de Vrouw. Hij reageerde direct op zijn geheel eigenwijze “Mam dat moet jij doen, jij kan mensen zo blij maken

Laten we allemaal een Fenix zijn

Het nieuwe normaal, een zachtere bewustere lichtere wereld. Laten we allemaal proberen een fenix te zijn. Opnieuw beginnen vanuit je opgedane kennis en inzicht. Zo voelt het voor mij?

❤️???

Lees ook...

Popular Articles...