De persoon achter Eugènie. Ik ben een trotse moeder van twee prachtige zoons van nu 27 en 18 jaar en de echtgenote van een man die altijd achter mijn keuzes staat en mij steunt op de juiste momenten.

Mijn carrière switch

In 2008 besloot ik om een carrière switch te maken waardoor ik minder uren en dus ook minder geld ging verdienen. Ik ben toen workshops en opleidingen gaan volgen voor het geven van massages. Op deze manier kon ik toch nog wat extra geld bijverdienen. Op een gegeven moment bedacht ik mij om de opleiding voor schoonheidsspecialiste te gaan volgen, omdat ik het zelf ook altijd zo heerlijk vond en nog vind om een behandeling te krijgen. 
Door jezelf te verwennen met een bezoek aan de kapper of aan de schoonheidsspecialiste geeft je dat, naast een moment voor jezelf, ook het gevoel dat je weer straalt. Door aandacht aan jezelf te geven, groeit je eigenwaarde. Ik ben trots dat ik dit aan mijn klanten kan meegeven. Na een behandeling voelen zij zich weer volledig opgeladen. Zij stralen als zij de salon verlaten.

Ik ga er helemaal voor

Na lang wikken en wegen besloot ik in 2019 om volledig in de salon te gaan werken. Voorheen deed ik dit in combinatie met administratief werk op een school.

1 januari 2020 zou ik volledig starten en 16 maart 2020 moest ik dicht. Dat was echt een zeer groot gevoel van onmacht. Het feit dat heel de wereld op zijn kop lag, gaf mij wel het gevoel: het kan altijd nog erger, dus ik ga niet bij de pakken neer zitten. Ik ben online workshops gaan volgen en mijzelf gaan verdiepen in hoe ik de salon naar een hoger level kon brengen. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen want mijn salon staat volledig volgeboekt en ik krijg er nog steeds nieuwe klanten bij. Wat mij opvalt is dat steeds meer mensen het belangrijk vinden om beter voor zichzelf te gaan zorgen, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik kijk er naar uit dat ook de jongeren zich dit gaan realiseren. Begin op tijd om aan jezelf te denken en goed voor jezelf te zorgen.

Mijn klik met de BeautyBank

De Beautybank kwam ik tegen op social media en het trok direct mijn aandacht. Wij hebben het vroeger niet breed gehad en ik weet als geen ander hoe het is om ieder dubbeltje om te moeten draaien en de leuke dingen te moeten laten omdat er geen geld voor is. Hoe mooi is het dat ik nu mensen kan helpen met een behandeling welke ik belangeloos geef zodat zij ook even dat momentje voor zichzelf kunnen ervaren, om even een luxe moment te kunnen hebben zonder zich zorgen te hoeven maken over geld. Ik ben dankbaar dat ik dit kan doen en ik ben de BeautyBank dankbaar dat zij dit voor deze mensen organiseren ❤️ Zo maken wij samen de wereld mooier en liefdevoller.

Lees ook...

Popular Articles...