En weer mogen we een nieuw teamlid verwelkomen bij de BeautyBank. Wat zijn we blij dat je voor de BeautyBank hebt gekozen Chretienne, we geven je graag het woord.

Chretienne

Mijn naam is Chretienne en sinds kort verbinder bij de BeautyBank. Ik ben getrouwd, ik heb 2 prachtige dochters van 15 en 13 jaar en woon in Den Haag. Ik werk 21 jaar bij Transavia op Rotterdam als Purser. Helaas door ziekte momenteel niet in de lucht en daardoor heb ik tijd om me in te zetten voor de BeautyBank.

Waarom heb ik gekozen voor de BeautyBank? 

Het spreekt mij aan dat de BeautyBank iedereen de kans wil geven op een geluksmomentje voor zichzelf. Het geeft een enorme boost iets aan je uiterlijk te mogen doen. Ik merk zelf ook dat als ik een keer naar de kapper ga of naar een schoonheidsspecialiste, dat het je altijd goed doet. Je zit daardoor lekkerder in je vel en je voelt je een ander mens. Het kan je helpen je zekerder te voelen en je daardoor weer meer aandurft in het leven. Zoals het zoeken naar een baan, een sollicitatiegesprek of zelfs je thuissituatie kan verbeteren.

Als jij je happy voelt dan straal je dat ook uit naar anderen!

Ik kijk er naar uit om zulke momentjes te kunnen realiseren voor mensen die dat verdienen!

Chretienne 

Lees ook...

Popular Articles...