We zijn zo blij met Elsa in het team. Uit eigen ervaring weet ik dat omgaan met een beperking soms lastig te begrijpen is voor de buitenwereld. Mensen zien je stralen maar beseffen vaak niet wat daar voor nodig is om steeds weer stralend voor de dag te komen. Zo fijn dat Elsa zo goed kan sturen in wat werkt voor haar en fijn is want, wat krijgen we steeds weer lovende berichten over de fijne gesprekken die ze voert met de cliënten.
Lieve Elsa wat geven wij jou graag het woord.

Ik ben Elsa, 31 jaar en woon in het Noord-Hollandse Wognum. Ik ben bij de BeautyBank terechtgekomen via een vrijwilligersmarkt. Ik had mij goed voorbereid door de organisaties alvast te bekijken op de site van de vrijwilligersmarkt. Ik zag de BeautyBank en dacht gelijk dat dat wel bij mij zou passen

Eenmaal bij de vrijwilligersmarkt had ik een heel leuk gesprek met drie teamleden van de BeautyBank, ik kreeg een tasje mee met informatie, iets lekkers en twee beautyproducten. Ik had gelijk een goed gevoel nadat ik langs de BeautyBank was geweest.

Het is voor mij niet mogelijk om een betaalde baan aan te gaan, doordat ik beperkt belastbaar ben en meerdere beperkingen heb. De BeautyBank sprak mij aan, omdat er met mensen wordt gewerkt. Ik heb onder andere HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan als opleiding. Ik vond het mooi aansluiten.

Er is nog een reden waarom ik bij de BeautyBank werk. Het is eigenlijk alleen vanuit huis werken en zelf de uren indelen. Dat past perfect bij mijn beperkte belastbaarheid. Als ik nu moe ben, doe ik het morgen. Die flexibiliteit heb ik nodig.

Ik werk er nu een half jaar en ik vind het super leuk! Het team denkt met je mee, zowel zakelijk als privé. Er is goede communicatie en een gezellige werksfeer, hoewel je elkaar niet elke week ziet. Kortom, voor mij het perfecte vrijwilligerswerk!

Lees ook...

Popular Articles...