Ik ben Kim en werk sinds oktober als vrijwilliger bij de BeautyBank in de rol van verbinder.
Ik heb gekozen voor de BeautyBank, omdat ik vind dat armoede een heel groot probleem is in Nederland. Niemand kiest voor deze situatie en kan door verschillende situaties daar in terecht gekomen zijn.
Ik heb al vele verhalen van cliënten gehoord en die komen best binnen. Het mooie hieraan is dat je mensen kunt helpen een stukje eigenwaarde terug te laten vinden, een zetje in de rug te geven om terug te keren in de maatschappij! En ook omdat zij zichzelf weer mooi en geliefd te kunnen voelen. Iedereen is mooi en bijzonder op haar of zijn manier. En besef ik des te meer hoe belangrijk het is om een goed zelfbeeld te krijgen om stappen te ondernemen naar de toekomst. Ik hoop nog vele cliënten te mogen verbinden aan één van de aangesloten BeautyBank-professionals!

Liefs, Kim 

Lees ook...

Popular Articles...